SPAWAŁ KTOŚ...(2107)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
te czesci łady ??? i czy to mozna w sklepie dostac????

tooo

i o too

ps. to ze na fotkach jest to pokazane nie znaczy ze to wykonalne wegrzy to wegrzy...

Szczerze mówiac nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Wykonałeśsuper schematy.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Cytat:
2005-10-10 23:22:42, Yanosik pisze:
Wykonałeś super schematy.

nooo ba

chcodz mi o ta belke co tam jest pokazana pod tylne zawieszenie tam gdzie sa lielichy sprezyn ucha amortyzatorów itd

To jest element podłogi. Raczej nie do kupienia, a do wycięcia na szrocie.

Wątpie aby można cos takeigo dostać. Ale z uwagi na prosty myśle, że kształt łatwo dorobić te elementy.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Cytat:
2005-10-10 23:41:42, Leszek_Gdynia pisze:
a do wycięcia na szrocie.

jak mi szrot zamkneli i w promieniu 20 km nie ma innego

taki element zrobi kazdy srednio zdolny blacharz....
ale jak autko juz tam sie sypie - to niemilo.....

U mnie zaatakowany był jeden kielich, ale tak bardzo delikatnie. Przy robieniu tyłu zostało to wychwycone i wyspawane.

Cytat:
2005-10-11 00:51:07, adasco pisze:
taki element zrobi kazdy srednio zdolny blacharz.... ale jak autko juz tam sie sypie - to niemilo.....

sypie jak sypie .. wiem ze mocniejszych sprezyn lepiej nie bede zakładał dlatego chce to ładnie wyspawac i jakies fajne sprezynki zaadoptowac

tia... tylko to miejsce musi byc mocne, bo inaczej mozesz miec niemila niespodzianke.....

Cytat:
2005-10-11 11:59:32, adasco pisze:
tia... tylko to miejsce musi byc mocne, bo inaczej mozesz miec niemila niespodzianke.....

kurde szreku pisze przeciez wyraznie ze chce je zaspawac całe

a ja się zapytam w zaprzyjaźnionym sklepie czy jest to do ściągnięcia i dam niebawem odpowiedź może nawet jutro

fajnie

Cytat:
2005-10-11 15:38:09, arsen pisze:
kurde szreku pisze przeciez wyraznie ze chce je zaspawac całe

cale, ale tak szeroko - czyli daj duuuzy margines..... a nie spawaj "na styk", bo znow odpadnie, tyle, ze kawalek dalej.
Wierz mi, nigdy wiecej nie bawilbym sie w spawanie latek, bo w ladzie to do niczego nie prowadzi, sypie sie nadal.
caly element wyciac i wstawic nowy, o ile ma sie do czego go przyspawac. Jak nie, to kolejny i kolejny i tak do usranej.

Cytat:
2005-10-12 12:08:59, adasco pisze:
cale, ale tak szeroko - czyli daj duuuzy margines..... a nie spawaj "na styk", bo znow odpadnie, tyle, ze kawalek dalej. Wierz mi, nigdy wiecej nie bawilbym sie w spawanie latek, bo w ladzie to do niczego nie prowadzi, sypie sie nadal. caly element wyciac i wstawic nowy, o ile ma sie do czego go przyspawac. Jak nie, to kolejny i kolejny i tak do usranej.

nie martw nie martw jeszcze mi sie nie składa poprostu w tych miejscach mam najbardziej nadgryziona (gdzie indziej rdzy jeszcze nie stwierdzono ) i chce to zrobi c by nie podzielic losów takiej jednej klubowej lady

wiesz arsen, ona jeszcze jezdzi.... widzialem niedawno na piotrkowskich blachach.

ale... ktos wzial i juz go nie bloalo zainwestowac jeszcze pare setek. A ja po tym, ile wydalem, juz mialem dosc.

wiesz arsen, ona jeszcze jezdzi.... widzialem niedawno na piotrkowskich blachach.

ale... ktos wzial i juz go nie bloalo zainwestowac jeszcze pare setek. A ja po tym, ile wydalem, juz mialem dosc.

czemu mi sie zdublowalo, jak zawsze klikam raz?????

MODY - plizz skasujta to...
sorrry barrrdzo

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-10-12 15:10:47 ]

nie dubluj

ja nie wiem ile wpakuje kasy .. powoli "robie sobie kanały" dostepu do starych silników itp .. kwestia jest tylko własnie owy brak kasy

Arsen te kielichy na sprężyny są razem z nadkolem wewnętrznym i jest to do dostania kosztuje ok 130 zł szt natomiast jeśli chodzi o półkę to już większy problem ale nie beznadziejny także bądźmy dobrej myśli mają mnie to jeszcze sprawdzić i poszukać ale ceny nie znam.
Jeśli się zdecydujesz to daj znać a najlepiej zadzwoń do mnie tel jest w profilu.
Pozdrawiam

I to jest postawa godna klubowicza i przekonuję się o tym już kolejny raz