Umf...jaka Warszawa !!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Waraszawa Lowrider
Dosłownie jak Hamerykańska !

Brak mi słów....jest piękna

Warszawa Hot Road..... rodem z lat 60-tych i amerykańskich wyścigów równoległych. Poprostu Dragster

Zaj...ta, ktoś musiał wewalić kupe kasy i nerwów w to cacko ale warto było. Jakbym ją zobaczył przejeżdzającą gdzieś na mieście to nie wiem czy bym uwierzył że to Warszawa

Widziałem ją w czoraj w Piotrkowie na tuningomani poprostu cudo

Jest zajebista hydrauliczne zawieszenie jak koleś stał na lawecie był wysoka strasznie ale jak zjechał zajebał taką glebe że olala spujżcie na te szyby

To jest cudo.Obnizony dach i dorabiane szyby.po prostu max

juz kiedys widzialem warszawke z niskim dachem,ale ta jest debesciak-nie dosc,ze wyglada jak oldschoolowy wozek z ameryki to jeszcze lowrider!!!

jest wyjebana w kosmos) jak fajnie mozna autko zrobic to masakra zajebista!!!!

Brak słow
Mój ojciec miał kiedyś Syrene, była zajebista, ale bez porównania z tą Warszawą. To jest KOSMOS!

piękne auto widac że zostało włożone w to kiupe serca kasy i pracy miazga
niezłe porównanie z wawą obok

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-08-17 11:36:27 ]

pięknie wygląda , ciekawe jak wygląda silnik ?

nie poprostu masakra taką glebą to sobie można śmigać

stoned..
zajebista... kopara opoda az do podlogi

jak dla mnie to jest ARCYDZIELO NA KOLACH , a na ulicy to bym nie poznal ze to poczciwa Warszawa!! chyle czolo prze wlascicielem

Nie podobają mi się lusterka (powinny być malutkie. okrągłe, albo owalne, takie oldskulowe, jak trzydzieści, pięćdziesiąt lat temu , wydechy, oraz ta kieryka od mesia. Reszta wymiata =)))))))))))))))))))

K.Y.

Na zywo lepiej wyglada w Piotrkowie byla i skakala...

COOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!

Piekna. A lusterka są od Matiza tylko że mają na sobie dodatek z salonu w formie chromowanej nakładki. Zanosi się na silnik 2.8 V6 z Grenady. Znam człowieka i wiem że to nie jest jego ostatnie słowo.

proponuje jeszczew kierownice z....... chromowanego łańcucha. to naprawde zajebiste autko. dla laika wyglada jak prawdziwy amerykaniec a nie jak poczciwa warszawka. chyle czola

kierka z lancucha?? wyglada moze ciekwie ale jak tym jezdzic??