Wszedzie limity;/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie dosc ze np na dorgach sa ograniczenia predkosci i wszedzie rozne inne limity i ograniczenia to jeszcze... tpsa na swoja neo ma limit( 7GB) to sam nie wiem jakim cudem sie przekroczyl w tym miesiacu, i nawet zdj mi sie 15 minut otwieraja;/;/;/ i musze czekac do next miesiaca czyli do ... jutra;]

OJ aż do końca miesiąca???

Hihi no to zaszalałeś jak przekroczyłeś..

Mi sie tez 2 razy juz udalo przekroczyc limita nie fajnie wtedy jest ... Roos nie wiem czy wiesz ze jak wejdziesz na strone neostrady to pokazuje ci ile juz wykorzystales

pozdr

Cytat:
2005-07-31 21:55:49, thaniel pisze:
Mi sie tez 2 razy juz udalo przekroczyc limita nie fajnie wtedy jest ... Roos nie wiem czy wiesz ze jak wejdziesz na strone neostrady to pokazuje ci ile juz wykorzystales pozdr

wiem wiem tylko ja w sumie nic takiego nie sciagalem raczej i nawet nie przypuszcalem ze tyle juz moglo byc i wlasnei jak strasznei wolno zaczelo chodzic to zobaczelem ze 7,1 GB sciagneite

U mnie wyswietla

Ilość pobranych danych do dn. 31.07.2005: 2,69 GB

odstap mi troche... kurde przydalo by sie choc bym musial miejsce na dysku zrobic bo aktualnie nei moge nawet iposenki sciagnac zeby komunikat :"za malo miejsca na dysku, porzadkowanie dysku";/

Ja generalnie nic nie sciagam zreszta przy neo128 to co ja moge

zastanawiam sie czy nie przyspieszyc mojego neo do 2048

pozdr

no ja tez mam 128 i nei powiem zeby predkosc kable zrywala ale nie narzekam jescze ponad rok temu nic nei mialem wiec dobre i te 128, a przy tej predkosci to przewaznie muzyke cale albumy sciagam a od czasu do czasu jakis filmik wypadnei ale to juz rzadko

hehe a u mnie pisze tak:

Ilość pobranych danych do dn. 31.07.2005: 20,07 GB

u mnie Ilość pobranych danych do dn. 31.07.2005: 29,03 GB

co najgorsze mialem neo bez limitu... do wtorku kiedy podpisalem nowa umowe... od srody juz mam limit....

jak to?? my podpisywalismy nowa umowe i nie mamy limitow...

Ja tez nie mam limitow

JA też..ale ja nie mam w neo

no musze sie pochwalic..od paru dni smigam zamiast 128 to 256.. tyle ze limit ten sam i dwa razy szybciej sie skonczy pewnie przy moim sciaganiu;/

a co to sa limity na transfer?

A ja juz nie mam limitów przekreciłem TPsa hihi
i dali mi bez limitów umowe , powiedziałem im tylko ze rezygnuje z neo jak bede miał znów miec limity i mi ich nie dali

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-08-17 21:20:50 ]

Cytat:
2005-08-17 21:15:34, Piter20 pisze:
a co to sa limity na transfer?

No właśnie co to??

Hihi nie drażnijcie biednego Roosa

Hmm ale właśnie, co to są te limity?

a ta jak zwykle musiala dorzucic do ognia

hehe no ba