[s] Turbosprezarka Garett T-3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w tytule
fotki na tej stronce link
turbine sprzedaje kumpel wiec jakby ktos sie chcial o cos zapytac to podaje jego gg 2826947

to jest złom idź do punktu gdzie ci panowie to zważą i odpowiednio zapłacą

Na myjni ul. Dobrago Pasterza 120 leżą mi 3 sztuki i dużo innych gratów jeśli chodzi o turbo mam tego pełno zapraszam zainteresowanych

Cytat:
2005-10-27 19:40:59, bertonex pisze:
to jest złom idź do punktu gdzie ci panowie to zważą i odpowiednio zapłacą

bertonex ssij i przeczytaj dokladnie co to kurwa moje to jest??
a reklamowac myjnie mozesz gdzie indziej

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-10-27 21:43:47 ]

A da rade ustalić jaka cena bez odpalania gg?

Cytat:
2005-10-27 23:09:06, Race_D pisze:
A da rade ustalić jaka cena bez odpalania gg?

a problem odpalic gg

Cytat:
2005-10-27 21:43:00, PG pisze:
bertonex ssij i przeczytaj dokladnie co to kurwa moje to jest?? a reklamowac myjnie mozesz gdzie indziej [ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-10-27 21:43:47 ]

Hehehehe chyba robi się bulwersująco hehehe

odnośnie nie twojego turbo, jeśli nie twoje to w czym problem ,brakuje w nim podstawowej rzeczy "zaworu upustowego spalin " audi miało zewnętrzny i jest dość drogi dolicz koszta regeneracji około 1500 zł bo łopatki są już wytyrane a że leje to widwć po ustfionej obudowie nawet ,tak że impreza cała traci sens!!! ssać nie mam zamiaru a nie lubie hamstwa, zresztą nie ma o czym dyskutować

Cytat:
2005-10-28 08:20:27, bertonex pisze:
odnośnie nie twojego turbo, jeśli nie twoje to w czym problem ,brakuje w nim podstawowej rzeczy "zaworu upustowego spalin " audi miało zewnętrzny i jest dość drogi dolicz koszta regeneracji około 1500 zł bo łopatki są już wytyrane a że leje to widwć po ustfionej obudowie nawet ,tak że impreza cała traci sens!!! ssać nie mam zamiaru a nie lubie hamstwa, zresztą nie ma o czym dyskutować

to po co dyskutujesz prosil cie ktos o to??
chamstwa nie lubisz co
nie wszyscy maja super czesci takie jak ty masz pozlacane z odrobinka dekadencji z dodatkiem diamentow....
nie moje ogloszenie nie moje turbo i ch...a mnie obchodzi w jakim stanie jest
oglosznie kupie sprzedam zamienie a nie post na forum czy warto kupic to turbo bo jest fajne i my jestesmy fajnie a fajny fajnego powinien lubic no nie.....