| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tomx1 matiz,atos, lanos 2.0 Pszczyna | 2005-10-28 13:36:41 Witam
Czy sa jakies specjane formalnosci gdy chce sprzedac auto (maluszka) do czech?? gosc prawdopodobnie chce go na czesci(tak zrozumialem..). Umowa K-S, i mam auto z glowy?? ubezpieczyciel sie nie przyczepi?? oto cytat: " stěma papěrkama to jest tak ja je potřebuje len na na přejechani granice a potym ja předěla číselko z karoserie mojego malucha do vašeho a vaše papiere vruce vam zpět i čislo regystračné a pan to zruše na dopravni inspektoratě... očiviště mě to zpředa pan i z papěrama ale nebendě to přepisovat na inspaktoratě bude to na vaše jméno jakby stym pan souhlasil...? žadny podvod to nebude jen se samochod potym odhlasi z evidence v Polske ....a v Česku juž to zarjadě nima problénma... poprose at da pan vědět zda styn by souhlasil...." |
Peyo125 F&F Sympatyk Smok Wawelski © & Janosik | 2005-10-28 14:23:57 A może spróbuj TUTAJ znaleźć tłumaczenie tego co tam jest napisane , sory ale nie mogę się powstrzymać - zaje$%^&y język mają...
Pozdro. Piotrek. |
cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2005-10-28 16:27:27 zadzwon do wydzialu komunikacji najblizszego i spytaj sie Pani co i jak. najlepsze wyjscie.. bedziesz wiedzial z 1 reki. |
tomx1 matiz,atos, lanos 2.0 Pszczyna | 2005-10-28 17:55:15 dobry pomysl, chyba tak zrobie... |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-10-29 00:55:25
To wcale nie musi być takie oczywiste dla tej pani i może być wręcz mylące - zależy na kogo sie trafi |