| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-03-30 14:10:32 Jestem zainteresowany !!!
Ale podstawowe pytanko: W jaki sposób jest on zamontowany do klapy ??? Czy klapa bagażnika jest przewiercona i spojler umocowany jest na śrubach w oryginalnie przeznaczonych na klapie pod spojler miejscach ??? Czy jest może klejony do klapy ??? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-03-30 23:46:03 Tak się składa że aktualny spojler który mam na klapie, jest właśnie przykręcony na śruby w miejsca specjalnie do tego przeznaczone - zajżyj pod spód klapy - znajdziesz tam po dwa wgłębienia w blasze z każdej strony - to są miejsca specjalnie przygotowane pod wiercenia dziur na śruby...
...i teraz chodzi mi o to, czy dziury w tym twoim spojlerze odpowiadają rozstawowi śrub w klapie? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-04-01 00:25:37 Sprawa na dzień dzisiejszy wygląda tak...
Jestem zajebiście tym spojlerem zainteresowany ale KURW... kasy teraz nic nie mam! |