| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | 2005-11-04 21:31:32 Witam! niewiem czemu ale nie dziala mi ani rygiel ani domykanie szyb w sumie to nawet nie wiem co tam ma byc rygiel czy domykanie.. po przekreceniu kluczyka zamyka centralny a dalej w drugim polozeniu juz nic sie nie dzieje wolne pole a podobno powinno byc domykanie a tu nic
moze mi ktos podpowie o co chodzi? pozdrawiam.. |
Arco Omega BFL 2,5 DTI Rumia / Gdynia | 2005-11-04 21:38:50 u mnie jest tak ze nie ma 1 i 2 polozenia. po prostu przekrecam raz kluczyk (albo klikam pilota) i sie zamyka central - potem przekrecam 2 raz po powrocie do polozenia 0 (albo 2 raz klikam pilota) i sie rygluja drzwi. A jak maja sie domykac szyby to za 2 razem trzymam kluczyk przekrecony (albo wcisniety przycisk pilota) az sie domkną szyby. |
kufcio Omega C 2,2 DTI --- | 2005-11-05 17:30:45 najpierw sprawdz czy masz zaprogramowane szyby np. po odlaczeniu aku. Wcisnij na 2 sekundy guzik i zobacz czy szyba poleci sama bez trzymania guzika.
pozdr |
trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | 2005-11-05 19:16:36 szyby sa zaprogramowane bo same leca po nacisniecu.
ale nadal nie wiem do czego jest 2 polozenie kluczyka od 45do90 stopni bo tam nic sie nie dzieje moze tam byl oryginalny alarm? rygiel dziala po ponownym przekreceniu kluczyka ale domykania szyb juz nie ma
wie ktos moze do czego jest ta funkcja i jak uruchomic domykanie? pozdrawiam |
Zbynio wPiSdu | 2005-11-05 20:00:03 trakerr litości...
Wszystkie możliwe i niemożliwe kombinacje na ten temat są już na forum. Nie rób śmietnika. |