OFF TOPIC - Tuba BASSOWA 200W

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
el0!!!

sprzedaje swoja tube alphard 200W...
wystawilem ogloszenie z cena wywolawcza 180 zlotych...
jesli ktos z Was bedzie chcial ja kupic to spokojnie moge wycofac
ogloszenie...

oto male zdjecie:

Mam pytanie, czy to cos niebieskie wokol glosnika to swieci?
Zastanawiam bo moze....?
narazie nic nie mowie.

Cytat:
2003-03-27 16:34:43, Pycel pisze:
Mam pytanie, czy to cos niebieskie wokol glosnika to swieci?
Zastanawiam bo moze....?
narazie nic nie mowie.

Napewno świeci.

Ciekawy efekt musi być.

Ale kto to będzie widział... gościu którego będę wiózł w bagażniku na stracenie, a może już zwłoki.

A pomyslcie jaki efekt!!! jestescie pod jakims Tesco, Achanem albo innym takim, otwieracie bagaznik z pilota , a tam niebieska poswiata jeszcze tylko zamontowac dymiarke i KOSMICZNE ESPERO gotowe dresiarze wrecz pekaja z zazdrosci a ty wyjmujesz kombinezon pilota i zajmujesz miejsce za sterami Kosmicznego pogromcy szos

Cytat:
2003-03-27 18:04:44, Pycel pisze:
A pomyslcie jaki efekt!!! jestescie pod jakims Tesco, Achanem albo innym takim, otwieracie bagaznik z pilota , a tam niebieska poswiata jeszcze tylko zamontowac dymiarke i KOSMICZNE ESPERO gotowe dresiarze wrecz pekaja z zazdrosci a ty wyjmujesz kombinezon pilota i zajmujesz miejsce za sterami Kosmicznego pogromcy szos

Zapomniałeś o neonach...

Pewnie szybko auto zostało by ogołocone...

I powstał by nowy kosmiczny pojazd

A ładnie to tak się śmiać. A tak powaznie to Espero, moim zdaniem, nie nadaje sie na to, by zamontować w nim tubę, po prostu blachy karoserii ma na tyle słabe i cieńkie, że włącznie tuby może doprowadzić do rozdymania kufra

maciej75 ja mam u siebie tube (samorobke) na glosniku Houston Acoustic 30 cm i 600W mocy jezdze juz tak 1,5 roku i nic sie nie dzieje z karoseria wiec nie jest tak zle z naszymi furami......a moze mam wzmacniana wersje??

To masz szczęście - jednakże tuby najlepiej sprawdzają się w Golfach szczególnie II lub w starszych wersjach Beemek trójek

umnie jest JBL 400W i jakoś nienarzekam wzmacniacz 240W ustawiony na 10% i czasami mi sie wydaje że jeszcze zamocno wali niektórzy już ją słyszeli i widzieli na zlocie..... I calkiem to niezle Chodzi w Espero a co do karoseri to w Obu polonezach jakie miałem od tej tuby rozeszla sie karoseria natoniast w Espero nic takiego się niedzieje.....

Maciej te tuby w golafach i bawarach to szczegolnie w Poznaniu sie wielkim upodobaniem ciesza... Byle rabanka byla jakakolwiek... bo z tuby nic innego sie nie uzyska.

PS. Co to sa za moce ktore podajecie ??

Ależ Panowie z mojej strony to były żarty

el0!!!

neonu nigdy nie sprawdzalem... moze nawet nie dziala?

Dramar 200W to moc znamionowa...

tuba gra bardzo milo... tylko wsadzam gasss... i nie bede mial miejsca...

Nie nasmiewam sie tylko sie pytam bp moze kupie to cos . ale jeszcze nic nie mowie.