Mój come back.......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich po długiej przerwie. oznajmiam wszem i w obec że biorę sie za moje dziecko...czas najwyższy przestać się wozić jakimś ax gti.... Na raziew poprawiam chłodzenie co by moi piloci nie musieli grzać sie rurach i patrzec czy nic nie puszcza po kolejnym odcinku..drugi temat to skrzynia...chce ją poskładać na nowych częściach przy pomocy sponsora ......ale to się okaże..a motor...przeżyje drugą młodość. proszę o kilka słów otuchy bo jakoś z dnia na dzień mniej zapału..choć nie powiem klipy zoltara masakrują mi głowę....

pozdro i thx 4 all

ps potrzebuję motywacji panowie.......

witam ponownie - jak na drugiej czesci meczu;]

zycze powodzenia w walce z parchem. ja przez zime robie centrale i postaram sie dorzucic do motoru pare km/nm.

tylko gdzie te skrzynie komandosów bedziesz wozic jak braknie miejsca za toba?

Zolt4r-jak już robisz kampanie na rzucanie koniami to mi tez mozesz z 15 dać A niutki tez by sie sprzydaly,tak ze 40 bym prosil,jak mozna to wyslij poczta+priorytet. Wracajac do tamatu ja rowniez zycze powodzenia,nieprzejmuj sie chwilowymi zalaniami,mysl tylko o efekcie wszystkich prac przy bobie 3 maj sie!!

Cytat:
2005-10-29 22:45:14, Pat_kdb pisze:
tylko gdzie te skrzynie komandosów bedziesz wozic jak braknie miejsca za toba?

w miejscu starej komory silnikowej mozna zrobic calkiem pokazny i pojemny bagaznik na tanie wina

OMG .....
kondziu gdzie sie chowales ??
skladaj parcha i jazda moge ci jakeisgos V8 small block na centrala wyslac
pozrd.
ruff juz w ciebie zwatpil ze kiedykolwiek bryke odpalisz ...

bo ruf mało wiary ma... a tu i kasa potrzebna i miejsce i czas...a z tym wszystkim na obczyźnie cięzko...autko robie w gorzowiwe a na stałe w poznaniu. jak bym miał takie możliwości jak ruf a propos czesci i garażu z kluczami to obstawiałbym wszytskie kjs w regionie i nie tylko.........

pozdro i dzięki wszystkim

a ty beneq naskrob maila co sie tam dzieje w tych usa'ch.......

Witam! Znam twój ból! Też wlaśnie skladam furke. Czasu malo i wszystko kosztuje ale są postępy i może po nowym roku się pochwale Pozdrawiam!

hehe pantera właśnie wczoraj z ruffim gadaliśmy o Twoim padle składaj padlinę i na odcinki, bo w Poznaniu się szykuje 10 grudnia KJS Nocny, będzie szybko i bokiem

No byku zapraszam do walki. Coprawda w 3 klasie niewiem co zdziałasz ale czekam z niecierpliwością. ps. Wszystkie skrzynie które u ciebie zagoszczą już pewnie kwiczą z radości

Cytat:
2005-10-29 21:45:46, black_panther pisze:
witam wszystkich po długiej przerwie. oznajmiam wszem i w obec że biorę sie za moje dziecko...czas najwyższy przestać się wozić jakimś ax gti.... Na raziew poprawiam chłodzenie co by moi piloci nie musieli grzać sie rurach i patrzec czy nic nie puszcza po kolejnym odcinku..drugi temat to skrzynia...chce ją poskładać na nowych częściach przy pomocy sponsora ......ale to się okaże..a motor...przeżyje drugą młodość. proszę o kilka słów otuchy bo jakoś z dnia na dzień mniej zapału..choć nie powiem klipy zoltara masakrują mi głowę.... pozdro i thx 4 all ps potrzebuję motywacji panowie.......

pamiętam jeszcze te czasy jak budowałem z toba te auto przez gg i maile
to była zabawa

witaj arti żeby nie ty to niewiele bym zbudował...cały czas pamiętam o tej obiecanej flaszce nadejdzie dzień ze spotkamy sie i popijemy zdrowie naszych dzieci(126 swap) w przenośni i tych na dwuch nogach..... jak tam niunia twoja????pozdro