| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Dicer A3 & Voyager B-stok | 2005-11-17 12:46:20
Jestem absolutnie ZA i na dziendobry mamy juz 2 (nasze ) fury do opchniecia
to kiedy otwieramy biznes ? |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-11-17 13:52:49 jest jeszcze cos takiego co ma peugeot..okazje lwa czy cos podobnego..i tam potrafia dac nawet polroczna gwarancje..zreszta sam zerknij pyrek..bo mi sie ogladac nei chce
okazje lwa |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2005-11-17 14:02:50
Niestety, myślę że nie. Polak chce tanio kupić - drogo sprzedać. Jakbyś prowadził taki komis, to nie mógłbyś dawać najniższych cen na rynku, bo musiałbyś kupować auta w dobrym lub bardzo dobrym stanie technicznym, wydać trochę $$ na ich sprawdzenie ew. doprowadzenie do odpowiedniego stanu. A i tak większość klientów by Ci wyjechała z tekstem "panie ten rocznik na giełdzie to stoi .... (i tu cena niższa od twojej o kilka tys. zł)" Na niewiele by się zdało tłumaczenie, że tym z giełdy to można jechać, ale do najbliższego serwisu. Mamy wolny rynek i on zweryfikował oczekiwania - komisy są takie jakich oczekują klienci - z picowanymi autami, kręconymi licznikami itp.... |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-11-17 17:16:36 kiedys bylo cos takiejo jak eurotax.fiat.pl niby sprzedawali auta z gwarancja po przegladach technicznych i wymianach wszystkieog co niezbedne.... |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-11-17 17:20:37 |