Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-11-06 21:01:12
Łopatologicznie nie pomogę (bo nie wiem jak to wygląda w lantrze), jednak zwrócę Twoją uwagę żeby się dokładniej przyjżeć zaczepowi tej linki. Trochę spokoju i zastanowienie a dojdziesz jak się ją wypina ![]() |
![]() pablo_g HF MEMBER Hyundai Lantra G-lin | 2005-11-06 22:22:04 Wypinałem to cholerstwo, spróbuje Ci to przybliżyć:
z tyłu deski rozdzielczej wychodzą zaczepy w kształcie odwróconej litert L, chodzi o to że musisz przesunąć wzdłuż deski w którąś strone (nie pamiętam dobrze, ale chyba w strone schowka - nie sugeruj się tym kierunkiem za bardzo). Dobrze zostało zapisane - trudniej jest włożyć (krótka linka), ja złamałem dwa zaczepy - trzyma się też "jako tako" ![]() |
![]() gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2005-11-06 23:05:01 Ja mam lantre J1. U mnie nie trzeba tej linki wypinać, żeby zmienić podświetlenie konsoli. Wystarczy trochę zręczności w paluchach.
Chyba, że J2 jest inna w tym punkcie ![]() |
![]() zabel HF MEMBER obecnie Cuore Lublin | 2005-11-06 23:19:52 z doświadczenia: nie odpinam przy regulatorach tylko przy tunelu dmuchawy (lepszy dostęp). |
![]() BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2005-11-07 16:49:47
czyli odpiales to przy pedałach?przy prawej stronie/ |