MotoNews.pl
6 Co się dzieje z "GT Classic"? (119786/53) - NT

Co się dzieje z "GT Classic"?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiecie co się dzieje z tą gazetą? Nowy numer powinien wyjść we wrześniu, a tu kończy się październik i nikt nic nie wie. Ani w kioskach, ani w salonikach Kolportera, ani w empikach - nigdzie nie mogę kupić No przecież niemożliwe żebym przegapił.

gdziesz wyczytałem, ze beda mieli przesuniecie w wydaniu nastepnego nr.

Mają przejsciowe - chwilowe, ale kolejny numer jest już w przygotowaniu.

No ja myśle ze wkoncu cos wypuszczą bo sie automobulisty prawie na pamiec nauczyłem

widze ze ma tak samo jak wy, od 1 wrzesnia przychodze do pobliskiego saloniku z prasą srednio 2 razu w tygodniu i pytam o "GT Classic" i tyle samo razy koles proponuje mi "GT". Chyba go zabije . A automobilisty to tez juz sie prawie na pamiec nauczylem

gt classic zostało zawieszone. Wydawanie tego pisma było po prostu nieopłacalne.
Główny redaktor GT Classic chciał odkupić od GT tytuł i wydawać gazetę na własną rękę, ten jednak się nie zgodził.
Może jeszcze kiedyś coś... ale nic nie wiadomo.

Ech, a nawet całkiem fajne to czasopismo było...

Z jednej strony może to i dobrze - przynajmniej nie będzie na allegro tylu Kant'ów za chore pieniądze i może jeszcze da się wyrwać jakieś ładne okazy do uratowania za psi grosz .

Cytat:
2005-10-22 20:45:54, Race_D pisze:
Z jednej strony może to i dobrze - przynajmniej nie będzie na allegro tylu Kant'ów za chore pieniądze i może jeszcze da się wyrwać jakieś ładne okazy do uratowania za psi grosz .

Za dzuzo cie ten banan w dupe ładuje chyba
GT classic to jedyny na naszym rynku tytuł poswieconu yungtimerom , to nie tylko gazeta . W czerwcu tego roku zorganizowali zawody na torze poznan za darmoche mogłes wjechac swoim yungtimerem na tor i pojezdzic cos wspaniałego .
Jak bym wiedział to bym kupowł dwie gazety zamiast jednej masa ciekawych artykułow na temat odbudowy auta piaskowanie itp.
Szkoda naprawde tej gazety

Cytat:

szkoda że nie ma takiego popytu na gt-classic (społeczeństwo jeszcze masowo do tego nie dorosło )
w odrużnieniu od innych tiuningowych gazet w ,których do znudzenia onanizują się jej czytelnicy na widok nowego kolorku na spojlerku lub nowych nakładek na pedały .
lepiej dla kanta - jeśli prubuje go ktoś sprzedać za kosmiczne pieniądze niż miał by stać w krzakach , a jego wartość liczona była by w kilogramach .

Słaba reklama... ja tego pisma nigdzie nie widzialem A chetnie bym kupowal :/
Szkoda

Wydaje mi sie ze redakcja Classica za bardzo jak na poczatek
postawiła na jakosc gazety za drogi papiet i cały koszt gazety.
Super to wygladało ale jezeli by były troszke tansze to moze by poszło . Pozatym drukowali to przy okazji GT tuning. Wiec koszty nie były zbyt wysokie . Szkoda naprawde wydawałosie ze ruszy
Yungtimerowe zycie w polsce . Classic planował dalsze iprezy typu
GrandPrix-Yungtimer na torze w lublinie . Mam nadzieje ze feniks powstanie z popiołów i bedzie nas cieszył dalej .

Cytat:
2005-10-23 13:06:10, poldrive-126 pisze:
(...)

On właśnie ładuje takich jak Ty. Wiesz co znaczy słowo ironia? Sprawdź sobie w słowniku

Cytat:
2005-10-22 20:45:54, Race_D pisze:

Kolega ma racje!!! Ludzie sie naczytaj ze co to za rarytasy niesa a potem ceny z kosmosu, wiadomo ze wiele ciekawych rzeczy tam pisza ale koloruja tez niezle!!!