| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
noras HF MEMBER było Pony -> Fiesta ... Mysłowice | 2005-11-03 10:26:30 |
bombel HF MEMBER accent 1.5 1999r. !!!!!! | 2005-11-03 11:35:04 nowy accent taki sobie
ale za to mitsu jest zarabiste
Mitsubishi - Concept-X to chyba ma byc EVO IX pozdrawiam |
krawiol HF MEMBER Hyunadi Accent Zabrze | 2005-11-03 23:11:10 tył jest niezły ale za to przód jakis taki bezosobowy, czegoś mi tam brakuje |
Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2005-11-03 23:27:55 A mnie się nie podoba. Hyundai idąc w modę europejską zaczyna tracić indywidualność. Jest to pewnie spowodowane trafieniem w gusta większej ilości klientów ale boję się że w pewnym momencie będzie to ślepa uliczka.
Tył jak stara Honda Civic tylko że lampy nowszej generacji. A przód hmm.....taki "ciapowaty". Ja może dziwny jestem ale dla mnie auto musi z przodu wyglać konkretnie, dlatego lubie "kwadratowe" bardziej auta w w szczególności lampy bo to one głownie wg mnie nadają ton stylistyce przodu. Bombel dokłądnie wie o co mi chodzi bo pokazał "okrutnego" Miśka, jakbym go zobaczył we wstecznym lusterku to bym uciekał gdzieś na bok. |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2005-11-04 15:07:54 |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2005-11-06 16:45:57 Oczywiście będą dla siebie konkurencją: Rio i Accent. Hyundai dąży do różnic obu koncernów, ale jak na razie mu to nie wychodzi. Na początku miało być tak, że Hyundaie będą "drogimi" samochodami a Kie dla wszystkich. Jednak Hyundai zrezygnował z tego i chce wprowadzić nową luksusowa marke. Podejrzewam, że Hyundaie będa lepiej wyposażone i droższe od kii - i to ta różnica |