[ot] gdzie furiaty pracujeta?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temnacie, niech no sie brac forumowa pochwali gdzie robi

Ja przez wakacje pracowałem przy produkcji pustaków w końcu trza mieć kase na imprezowanie po wykładach

Ja się opierdzielam

Ja handluję wszystkim co z branży biurowo - komputerowej. Od cdka z chin za 50gr do serwerów i kopiarek

Citroen Polska - servis- elektromechanik.

bezrobotny. walki i waleczki. zle nie jest

ja pracuje w budowlance. niebawem wlasna pieczatka i przejecie klientow i renomy po ojcu (lepiej wyjdziemy na Zusie). Niema lekko - jebia mnie krzyze niekeidy ale kasa jako taka jest.

unemployed

kierowca busa... ale to do było do wczoraj obecnie poszukiwacz kasy

Ja przez ostatnie kilka miesięcy robiłem w ARiMR jako pracownik sezonowy, teraz jest po "sezonie" więc zostałem nierobem

[ wiadomość edytowana przez: Podkrecony_Ziutek dnia 2005-10-01 16:01:25 ]

Cytat:
2005-10-01 15:38:36, moch pisze:
Ja się opierdzielam

juz nie jestes akwizytorem i nie wciskasz ludziom Tele2 ?

Ja sztudiujem

Student na dziennych..
Pracownik PKN Orlen ...dosc łatwo sobie "trzepnac" te 20 litrów na dojad do pracy
Od czasu do czasu jakas fucha na garazu....
A w chwilach wolnych "kupie-sprzedam"

TP SA Informacja Miejska -9491 - kierownik sekcji (zatrudniony przez pośrednika Active Plus) już prawie 3 lata kibluje w tepsie

a ja do wrzesnia pracowalem w oponiarskiej DEBICA S.A. a teraz robie w branzy blacharsko-lakierniczej

Jestem specjalista d/s logistyki w www.asec.pl

ja chwilowo woze pizze...

Satarm sie o prace w Algidzie (przy robieniu lodow )

ja pracuje jako serwisant sprzetu komp. i wszelkiego biurowego
a chcialbym w zawodzie - edytor DTP

a ja w biurze podrozy to tak w czasie wolnym od uczelni (st. dzienne)

Autoryzowana Stacja Obsługi BMW - tak to się jakoś nazywa, ja jednak zwykłem mówić "we warsztacie" . Teoretycznie jako mechanik ale jak trzeba to także elektromechanik, blacharz, lakiernik, murarz, malarz, elektryk sieciowy, informatyk, doradca serwisowy, diagnosta, ogrodnik i kierowca. Więcej fuch na tą chwile nie pomnę, może to i dobrze .