Polecam klip z Czchowa :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
polecam klip autorstwa dar00 z super oes'u który odbył się 13.11.2005 co maluchy wyprawiały to masakra
KLIK

3 minuty i ponad 40 mb????
mam nadzieje ze warto to zassac...

zasysaj nie gadaj warto!!!! czekam na opinie pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: HOMASZEK dnia 2005-11-21 19:09:07 ]

osobiscie nie lubie jak jest muzyka na tego typu filmach
tłumi "walke"

Cytat:
2005-11-21 19:06:37, NAZIK pisze:
osobiscie nie lubie jak jest muzyka na tego typu filmach tłumi "walke"

zapewne walka o tam byla ostra... na tych wertepach...

ja nie wiem, organizatorzy niektorych imprez chyba mylą kjs z paryz dakar. jakby mnie interesowalo napierdalanie głową w dach to bym sobie UAZa kupil a nie malucha...

takie oesy są bez sensu, walka tylko o przedostanie sie przez piach na drugą strone
pozatym film bez odgłosu silnika to taki nieciekawy moim zdaniem. my teraz też takie odcinki mielismy na kjs, jedna wielka piaskownica

Niezla rzeznia

dobrze ze nie pojechalem... szkoda auta ;/

No niestety, takie sa prawie wszystkie polskie szutry. Wystarczy zobaczyc jak wyglada Polski(Kormoran) czy Warszawski. Nie mamy rownych, ubitych drog szutrowych jak Finowie, Australijczycy czy chociazby mieszkancy Estonii.

qrde toz to film wojenny...szkoda by mi bylo auta na cos takiego,naprawde...podziwiam piska i pulpitow...

u nas jest taka sama rzeznia, po rozbiorce silnika wyjalem z docisku garsc piachu...

Rzeczywiscie ciezko bylo a najgorzej bo mialem do domu 150km ale na szczescie auto prawie wytrzymalo dzieki plycie od Gadzia...oczywiscie 4 felgi sie pokrzywily
Nie polecam osobiscie:d

o qtwa normalnych drog u siebie nie macie?

Cytat:
2005-11-22 14:26:52, Poochaty pisze:
qrde toz to film wojenny...szkoda by mi bylo auta na cos takiego,naprawde...podziwiam piska i pulpitow...

no mnie tez było szkoda ale jak juz jechałem taki kawał to zal było nie startować , przynajmniej fajne fotki były po tej imprezie

Jak dla mnie to też warunki rzeźnickie ! Można połamać siebie i auto

Pociesze was ze to był ostatni raz...
Po tym kjsie autmobilklub dostał totalny opieprz...
Nawierzchnia nie nadawała sie do kjsu a raczej do zawodów off road...
Były skargi ludzie narzekali i wogóle negatywnie oceniono ten kjs...
Facet który zatwierdził regulamin i lokalizacje ma delikatnie mówiąc ciepło...
Przykre ... bo ludzie widzac te zdjecia widza ze na podkarpaciu to jezdzi sie pół metrowych koleinach an ie po drogach...

Adasco: Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz? Jakie Podkarpacie? Jaki KJS? Na tym superOS'ie byli chyba wszyscy z AMK Tarnow oprocz Sebastiana-mowie o ekipie organizujacej imprezy amatorskie. Nie sadze zeby Sebastian mial do kogos pretensje o to ze zalatwil z wladzami miejscowke i zorganizowal impreze poswiecajac wlasny wolny czas. Jaki opieprz dostal AMK? Rozumiem ze impreza sie nie spodobala niektorym uczestnikom ale kto niby mial opieprzac? ZG PZM? Pewnie organizatorzy sie zastanowia czy drugi raz na tej trasie bedzie sensowna frekwencja ale nikt tu wg.mnie nie ma "cieplo". Jak sie komus nie podoba to niech sam zorganizuje lepsza impreze a nie "opieprza"
Edit: Przejechalem trase jako ostatni z pierwszego przejazdu (czyli w warunkach drugiego przejazdu), seryjna Astra w czasie 2:42, miejscami odpuszczalem ale nic od spodu nie uszkodzilem. Urwalem prawe lusterko przez zbyt glebokie ciecie na ostatnim winklu - drzewo powiedzialo: "to nie CMR2"
Jak ktos twierdzi ze byly za duze dziury to polecam tor Szwagra...

[ wiadomość edytowana przez: yapko dnia 2005-11-23 00:08:07 ]

Fajne zabezpieczenie trasy, nie powiem

Jedno glebsze ciecie, albo wybicie na wybojach i...

Lapek

nie no trasa rzeznia masakra. jakbym to mial jechac to bym spowrotem seryjny zawias wlozyla i podsufitke. na kij katowac tak siebie i samochody? to jest przyjemne? :/ jakbym mial UAZa jak ktos wyzej wspomnial to tak, a nie utwardzonym kaszlem