Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kru_chy HF MEMBER HYUNDAI SCOUPE GT kielce | 2005-12-08 17:59:59 Spotkalem sie z opinia,iz te glowice mozna smialo wymieniac(zamiennie) gdyz ich budowa jest praktycznie identyczna... Niewiem tylko czy to ma sie laczyc razem z wymiana bloku?? Jesli ktos ma pojecie na ten temat to prosze o pomoc.
Dziekuje i pozdrawiam!!!!!!! |
![]() kru_chy HF MEMBER HYUNDAI SCOUPE GT kielce | 2005-12-12 22:17:21 Sadzisz ze to takie proste?? ![]() POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!!!! P.S doman1001 Napisalem do kolesia w sprawie Twojej maski ale sie jeszcze nie odezwal.Sadze ze on moze chciaec troszke mniej niz inni.Ale nic nie obiecuje!!!! ![]() |
![]() doman1001 HF MEMBER Hyundai sCoupe GT Kielce | 2005-12-13 15:13:13 Witam!
Dzięki wielkie. Maska to jest to czego mi teraz trzeba ![]() Pozdro |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-12-13 21:20:33 no dokladnie są inne tloki, odpręzone, ale na pewno z takich ś miesznych rzeczy jest metralowa uszczelka, a reszta jest chyba taka sama bo to tak i sam silnik jest wsumie
|
![]() kru_chy HF MEMBER HYUNDAI SCOUPE GT kielce | 2005-12-13 21:30:10 Walek na pewno chce zmienic wraz z wymiana glowicy.Nie bede tego juz rozkladal na kilka remontow.Juz nawet mam kase na to zadanie,problem jest tylko w znalezieniu odpowiedniej glowicy i walka.
Pozdrawiam wszystkich!!! ![]() P.S Jesli ktos mogl by mi pomoc znalezc te czesc w przystepnej cenie...prosze o kontakt na priv |
![]() kru_chy HF MEMBER HYUNDAI SCOUPE GT kielce | 2005-12-13 21:36:05 A mam jeszcze jedno pytanie....
Jest ktos na forum kto wymienial glowice scoupe na accenta?? Jesli tak to prosze o kontakt...... TERAZ JEST TO DLA MNIE BARDZO WAZNE ![]() POZDRAWIAM I DZIEKUJE!!!!!!!! |
![]() kru_chy HF MEMBER HYUNDAI SCOUPE GT kielce | 2005-12-13 22:31:38 No niestety... ![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze ze juz sie uciesylem.... no ale nic Pozdrawiam wszystkich!!!!! |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-12-14 19:16:19 no sorki za wprowadzenie w błąd, a wydawalo się to takie proste,kiedys nie wiem czy nie rozmawialem na ten temat,
chetnie bym sie czegos więcej na ten temat dowiedział ale moje motto jest takie "co w rodzinie to w rodzinie hyundai nigdy nie zaginie" |
![]() kru_chy HF MEMBER HYUNDAI SCOUPE GT kielce | 2005-12-14 21:23:11 ![]() ![]() ![]() POZDRAWIAM I DZIEKUJE ![]() |