Nastepca 500 tki ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.samar.pl/index.html?__action=sec,4&news=4366

mnie się bardzo podoba. jestem mile zaskoczony, bo już dawno żadne "nowe" auto nie przypadło mi do gustu. ciekawe, ile pozostanie w wersji produkcyjnej (o ile taka powstanie)

...śliczny;]...ale jakos łudzaco podobny do Nissana Micry...nieprawdaz?

śliczne !
Jakby wprowadzili to do produkcji masowej i dali ceny "dla mas" to by było genialnie

Nad tym projektem podobno pracował jakiś Polak

Ładne autko naprawde fakt podobne do Micry.....ale to mi sie bardziej od micry podoba......i tak go nie kupie bo za nowy

Mi się nawet podoba. Ale nie kupiłbym go na pewno.

no wykapany tatus - wyglada niesamowicie, podoba mnie sie nieprzecietnie cycus - a z tylu to jak stilo

bardzo ładniutki!
jakby miał jeszcze jakiś prosty i wydajny sillniczek to wprost idealny do jazdy po mieście!

Mnie się niezmiernie podoba głownie ze względu na podobieństwo do oryginału (przód). Raczej nei bedzie mnie na niego stać ale jeśli się dorobię (puk puk w niemalowane) to czemu nie. Wiem ze nigdy to nie bedzie oryginał ale lepsze to niż jakiś badziew z przeszłością wywodzącą się z mikrofalówek (DajEwo).

Cytat:
2004-02-16 21:27:14, dooh pisze:
Mnie się niezmiernie podoba głownie ze względu na podobieństwo do oryginału (przód). Raczej nei bedzie mnie na niego stać ale jeśli się dorobię (puk puk w niemalowane) to czemu nie. Wiem ze nigdy to nie bedzie oryginał ale lepsze to niż jakiś badziew z przeszłością wywodzącą się z mikrofalówek (DajEwo).

masz dajEwo albo miales?

FAJNE AUTKO.Tylko zeby nie kosztowalo tyle co nowa Lacia Y bo mozna oci... z ta cena. Tak jak z nowym golfem. Kupa kasy za auta które powinny byc tańsze i lepiej wyposażone.Ale ogólnie ten FIACIK jest na 5 z + jak dla mnie. Chetnie bym moze w przyszloci cos takiego kupil jak by los dal

Ja się przyznam szczerze że mi się nie podoba!!! no jedynie tył przypadł mi do gustu (taki troche STILOwaty). Ale ogólnie mi się wogóle nie podobają nowe auta (takie jakieś kosmiczne kształty teraz wymyślają). Ale to tylko moje zdanie...

Pozdrawiam

Cytat:
2004-02-17 20:20:39, Putin pisze:
masz dajEwo albo miales?

Miałem okazję smigać Ticolotem, lanosem i esperalem też jechałem kilka razy. Ale ja mówiłem głównie w kontekście korzeni marki, tradycji i pozycji na rynku a nie o walorów użytkowo-ekonomicznych.

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-02-18 00:29:47 ]

akurat przegladalem galerie kolegi, wklejam tutaj jako "punkt odniesienia"

ps: zapraszam do galerii, mimo ze nie ma tam raczej fiatow: http://www.debosz.com/gallery

ja ze swojej trony moge dodac,ze jak na razie samochod nazywa sie
TREPIUNO
i bedzie zaprezentowany na salonie w Genewie 2-3 marca

Odświeżam kotleta
A jednak będzie produkowany nowy Fiat 500 i to w Tychach !!
Może będzie troszkę inaczej wyglądał niż był w fazie prototypu , ale i tak fajny :

Tak podają różne źródła w necie :

Cytat:
Ford of Europe i Fiat Auto porozumiały się w sprawie wspólnego małego samochodu, który będzie produkowany w Tychach.

Polska fabryka ma produkować 100 tys egzemplarzy samochodów rocznie. Wspólny model sprzedawany będzie jako Fiat 500, oraz następca Forda Ka – choć nie wiadomo, czy nazwa ta się utrzyma.

Można jeszcze sobie poczytać na stronie
FIATA troszkę o konkretach dotyczących tej produkcji . Szkoda , że dopiero w 2007 ujrzymy to cacuszko , ale przecież 1 rok przeleci jak z bicza strzelił i już będą śmigać 500-ki po naszych ulicach
Mi się podoba , nie wiem jak innym...
Pozdro. Piotrek.

Mnie się podoba bardzo, chcialbym go miec jako 2 auto kiedys w przyszłosci. Powrót do korzeni to jest to

Za bardzo kanciasty przód sie zrobił. Ten przedni pas albo jest niekorzystnie ujety na tym zdjeciu, albo jakos tak go koslawo zrobili, bo na tym prototypie duuuzo fajinej i bardziej gładko o wyglada. Ja jestem jak najbardziej ZA, ale powinien się nieco zaokrąglic

ciekawa jak abedzie cena...bo chetnie sieprzesiade pozniej z swapa;D