Zregenerowałem reduktor ELPIGAZ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie ale robiłem przy tym zdjęcia jeśli można to umieścił bym je na forum tylko pytanie jak to zrobić?????

tez mam taki reduktor
ile mial przebiegu i co sklonilo Cie do regeneracji?

Witaj ja miałem problem z odpalaniem na gazie a że mam auto na gaźniku to nie zawsze chciało mi się przełączać na benz. i np. postał ze 3 godzinki na zimny dworku i miałem problem musiałem długo kręcić a po nocy to już mogłem zapomnieć o odpaleniu na LPG, i jeszcze jeden powód to przy skęcie w lewo (a porownik ma z prawej strony) samochód jadąc na luzie zaczął mi gasnąć przebieg na inst gaz to jakieś 60tyś ale mówie można powiedzieć że nie dbałem zbytnio o instalkę tzn chodzi o odpalanie, filtry i szlam to normalka wszystko na czas. Po wymianie kpl.naprawczego wszystko wróciło do normy

wrzuc fotki na ten serwer i podaj w wypowiedzi linka do nich

serwer

Wiesz co chyba nie bardzo wiem jak to dobrze wykonać może jak bym przesłał Ci fotki na @ to Ty byś tam to jakoś przesłał

No niezla robota! Napisz czym umyles ten syf ze srodka ? To chyba jakis smar czy co ?

Dziś byłem na przeglądzie lpg w orioniku.Mam machnięte ponad 70000 km został wyregulowany i wymieniony filterek.Hmm ciekawe jak wygłąda mój reduktor

Ten syf to faktycznie jest taki smaropodobny bez problemu udaje się go z grubsza usunąć szmatką a potem benzynką estrakcyjną - czyszczenie generalnie idzie szybko i sprawnie