| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2005-10-20 16:18:40 Osobiście jestesm w szoku!!! |
ZABA BMW Friend 318 e36 Wroclaw | 2005-10-20 18:57:48 Wiele razy proponowalem i jeszcze raz zaproponuje !!!
PAWEL !!! Dysponuje i moge zaoferowac miejsce na serwerze 500 mb. no moze 470 bo z 30 musze sobie zostawic nie bede pisal maila bo mozemy to tu zalatwic. Pisze raz jeszcze mam serwer 500mb i moge udostwepnic miejsce. Pisalem juz wiele razy i nie bylo odzewu wiec tak samo jestem zdziwiony jak koledzy ,ze nagle jest temat serwera.
Pozdrawiam |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-10-20 19:59:58
no ja tak bardzo nie jestem zaskoczony, bo za niedługo trzeba kase wyłożyć bo termin mija...pzdr |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2005-10-22 09:31:09 paweł deklaruje się opłacić całość zobowiązań wynikających z utrzymania strony i forum. nie oczekuję żadnej reklamy, żadnych profitów. chciałbym tylko mieć możliwość administrowania stroną, co chyba jest oczywiste.
konkrety możemy załatwić na priv. pozdrawiam możemy też wykorzystać ofertę kolegi ZABA. wszystko jest do ustalenia. P.S. chyba się ożeniłeś, albo siedziałeś w pierdlu. inaczej nie umiem wytłumaczyc twojej tu nieobecności |
ZABA BMW Friend 318 e36 Wroclaw | 2005-10-24 09:36:43 Moja oferta jest jak najbardziej aktualna, mam wykupiony serwer w strefa.pl wielkosc to 500mb ja potrzebuje zastawic sobie okolo 30mb to wystarczy na moja strone, jesli bedzie potrzeba moge zwiekszyc wielkosc serwera do 1gb ale mysle ,ze nie ma takiej potrzeby i 500mb wystarczy w zupelnosci do utrzymania portalu, jesli bedzie potrzeba oczywiscie moge pomoc w prowadzeniu serwisu.
Pozdrawiam |
Robin_Hood BMW Member Tarnów | 2005-10-25 08:51:33 To może tak zrobić jak w tamtym roku (chyba się sprawdziło przynajmniej w części). Niech każdy kto chce się przyczynić do utrzymania strony wpłaci na konto. Jak by każdy wpłacił po 5 zeta to by chyba starczyło. Ja się na to piszę. Jaki numer konta ??? |
ZABA BMW Friend 318 e36 Wroclaw | 2005-10-25 08:59:57 Jest jeszcze jedna sprawa oprocz serwera,przydala by sie jeszcze jedna lub dwie osoby ktore pracowaly by nad wygladem i utrzymaniem strony, jak widac Pawel nie zawsze ma czas i strona praktycznie umiera zyje tylko forum,a tak mogl by ktos wyreczyc pawla z niektorych prac nad strona,no albo zostawic tylko forum,czyli glowna strona serwisu bylo by odrazu forum, bo serwis nieaktualizowany z przestarzalymi datami w postach itd. nie rob dobrego wizerunku oraz osoby odwiedzajace go pierwszy raz moga rezygnowac z dalszego zwiedzania. Najsilniejsza strona serwisu jest jego forum i ja bym sie zastanawil czy nie zrobic forum jako glowna strone. |
Robin_Hood BMW Member Tarnów | 2005-10-25 09:11:19 Ale strona też jest potrzebna. Wystarczy popatrzeć ile jest wstawionych pozycji z samochodami, a i wiadomośći ze śwaita BMW też są przydatne. Każdy kto siedzi na forum pisałby np. jakieś artykuły czy wyszukiwał jakieś ważne info o BMW przesyłałby do Admina i stronka by się rozrastała i tetniła życiem. Jak Paweł miał czas (nie wiem czemu teraz tego nie robi może wyjasni?) to stronka dzałała bardzo prężnie. |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-10-25 09:39:10
moim zdaniem by forum działało prężnie, musi być i stronka dobra, nie może być tak, że nie jest uaktualniana, pomysł z artykułami, news'ami, recenzjami itd uważam za dobry, na naszym forum jest przynajmniej kilka osób, które siedza po kilka godzin dziennie tutaj, więc i jakieś artykuły napewno się znajdą.
no właśnie... |
Robin_Hood BMW Member Tarnów | 2005-10-25 09:52:13 Weźmy panowie ustalmy coś konkretnego. Nie bądzmy gorsi o innych np. od Beemka-Klub.
Ja jestem elastyczny mogę się dostosowac pomóc w miarę możliwości (a wiecie że mogę jak np. przy organizacji zlotu w tarnowie) i też BEZINTERESOWNIE (piszę to dla tego aby nie było niedomówień jak w przypadku Zlotu potem przepraszali, dziękowali ale co tam nie o tym mowa. Temat przy kufelku). Tak jak pisałem chyba nie bedzie problemu z kasą. Jeste za utrzymaniem i strony i forum tylko trzeba się dogadać w jakiej formie, kto i jak |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-10-25 09:56:31
pewnie nie byłoby z tym większego problemu gdyby założyciel tematu właczył sie w dyskusję też
Co do tzw sponsoringu, "pare" złotych z mojej strony napewno się znajdzie... |
Robin_Hood BMW Member Tarnów | 2005-10-25 10:08:48
a Paweł pomieszał, pipisał założył dwa tematy i znowu zniknie na pół roku. |
ZABA BMW Friend 318 e36 Wroclaw | 2005-10-25 22:08:07 Panowie sprawa prosta,jesli strona ma dzialac a pawel niema czasu na aktualizowanie jej,nalezy zainstalowac na stronie system newsow dzieki ktoremu wyznaczone osoby (administratozy)beda mogli aktualizowac newsy na bierzaco,najlepszym rozwiazaniem byloby zainstalowanie CMSA skrypt taki moze obslugiwac cala strone co tylko zechcemy mozebyc obslugiwane i aktualizowane przez osoby do tego wyznaczone,wtedy pawel niem musi nic robic jesli niema czasu a strona tetni zyciem. |
madzienka23 BMW Member Radom | 2005-10-26 12:21:56 wejdźcie na główną stronę www.bmwauto.net
chyba się kolega paweł pospieszył. pozdrawiam aha to pisałem ja MARCIN_RADOM tyle że z kompa madzi. [ wiadomość edytowana przez: madzienka23 dnia 2005-10-26 12:22:41 ] |
madzienka23 BMW Member Radom | 2005-10-26 12:24:03 a tak poważnie to myślę że trzeba szukać gdzie indziej miewjsca bo za chwilę może się okazać że nie ma już forum, nie ma strony a nam tylko numery telefonów nam pozostaną.
MARCIN_RADOM [ wiadomość edytowana przez: madzienka23 dnia 2005-10-26 12:25:44 ] |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-10-26 12:29:18
no do cholery o co jemu wkońcu chodzi??? Co za gosć... Nic, trzeba zrobić akcję "daj mi twój mail", bo zaraz nie będzie forum... |
Hellboy BMW Member BMW 525 tds touring ... Wrocław | 2005-10-26 12:49:15 Witam,
zastanawia mnie fakt wezwania do sponsoringu,albowiem rok temu koszta przedstawione wydawały mi się raczej skromne a zauważyłem że status sponsora pojawił się u kilkunastu osób na forum,daleki jestem od jakichkolwiek sugesti ale nie sądze żeby Ci sponsorszy wpłacali po 5 pln-ów. Czy można poznac koszty utrzymania strony(która tak na marginesie jest niezbyt często aktualizowana) ? Pozdrawiam Sprzedawanie miejsca pod reklame na stronie naszego "klubu"uwazam za naganne żeby nie nazwac tego innaczej Co prawda jestem raczej tylko czytelnikiem forum i nie "postuje" zbyt czesto ale czuje się w pewien sposób zignorowany. |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2005-10-26 16:09:36 Czy ktos ma realny kontakt z Pawłem Kosińskim??? Bo trzeba tą sprawe załatwic i jak słysze jak najszybciej!!!
Jestem skłonny dołozyć wszelkich staran do sprawy.. serwer z tego co czytam jest. Wydaje mi sie ze na dzien dzisiejszy to kwestia dobrych checi! Jesli bedzie taka potrzeba to na składke zwiazaną z opłatą na forum MotoNews.pl jestem gotowy sie złozyc.. jesli zrobi sie to jakąs tam wiekszoscią, kwoty nie bedą duze co było by pozytywne. Jesli chodzi o samą strone bmwauto.net to nie wiem na dzien dzisiajeszy jak wyglądają sprawy od strony formalnej ale wydaje mi sie ze forum w ostatecznosci mozna utrzymywac solo a w domysle przypisac do jakiejs innej strony?? Poprawcie mnie jesli sie myle? Troche to chaotycznie napisałem ale sie wk....łem!sor AHA DROGI PAWLE TEZ WOZE NA AUCIE REKLAME STRONY BMWAUTO.NET! [ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2005-10-26 16:22:35 ] |