MotoNews.pl

Szukam potencjalnego wspolwlasciciela przyczepy campingowej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

link

jest do kupiena przyczepa kampingowa - cena za jaka facet sie jej pozbedzie to PLN 3K -> tak jak kiedys pisalem poszukuje spolwlascicila na wspolne uzytkowanie

prosze o telefon (w profilu)
lub priva

jaskolki mowia, ze spolki sa ryzykowne.

Cytat:
2005-03-10 14:15:39, PACAN pisze:
jaskolki mowia, ze spolki sa ryzykowne.

finanse mi mowia ze latwiej jest uzbierac 1500 niz 3000,
a przyczepe nie uzywa sie przez tylko czesc wakacji bo niestety reszte wakacji spedza sie w pracy (no chyba ze ktos uczy w szkole badz jest jeszcze studentem).

jak ktos chce to moge przedstawic grafik wakacji na ten rok,

od biedy spolke mozna zlikwidowac przez odkupienie udzialow czyli odkupienie 50% przyczepy minu wspolczynnik zuzycia (powiedzmy 100 zlotych za sezon)

moze ktos sie jednak zdecyduje, moze dobry sen mu w tym pomoze

czy moze ktos sie przespal i stwierdzil ze jest wstanie poniesc wydatek w wysokosci 1500 i w zamian za inwestcje kapitalowa sac sie obszarnikiem z majatkiem skladajacym sie na 50% przyczepy kampingowej?

Ja się przespalem, ale niestety wolę spanie w moim autku.

moze ktos jest chetny na zakup 50%/50% celem wspolnego uzytkowania

ja jestem chętny. ale na busa t3 vestfalia. chętnie bym kupił takiego busa by mieć na wypady wczasowe z rodzinką.

tak jest pare na allegro od 10 tysi w gore, troche duzo jak na efektywne uzytkowanie przez miesiac w roku

nie miesiąc tylko pół roku. wakacje wypady na weekendy za miasto. od marca do października spokojnie. webasto daje radę