No i troche roboty było...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No panowie troche już przy samochodzie, z moim kumplem speederem zesmy zrobili

Wiec efekt:
1) 3 ładnie polakierowane klamioki
2) 1 zjebana klamka
3) pomalowany plastik na tylnym zderzaku całkiem ładnie
4) pomalowany plastik i kratka na przednim zderzaku -tak sobie
5) zdjęta "kapusta" z atrapy i pomalowana atrapa - wymaga jeszcze poprawek

no i to tyle, mam fotki to napisze artykul moze dzis umieszcze jakies fotki calego samochodu ale watpie.

Roboty bylo straaaaasznie duzo i mam tak dosyc ze lepiej by bylo zeby zaden koreanczyk nie podchodzil do mnie za blisko bo bede gryzl grrrr

Nadal myślisz o skórze ?

Masz klimę ?

nadal mysle o skorze ale klimy nie mam
a co do kolejnych zmian to jeszcze zdjalem chromy z calego samochodu , usunalem przedni znaczek
a i POLAKIEROWALEM MOTIPEM tylne kierunki i wsteczne swiatla

wyglada bardzo ladnie w ten weekend zakladam progi i doprowadzam do porzadku lakier dotychczas polozony no i poprawiam ta jedna klamke

Bo nie wiem, czy przyciemnione szyby wystarczą latem, aby uchronić przed nagrzaniem skóry...

A poparzony tyłek to niezbyt przyjemna sprawa...

ale ja siedzen nie chce skora obijac

I jak ten przyciemniony tyłek wypadł?
Jestem ciekaw Twoich innowacji - bo dzieki temu mam odniesienie jak to wszystko wyglada na zielonym esperaku - a wiec czekam na zdjecia.

Oczywiscie chodzi mi o inny tyłek niż Zoltarowi

Macieju, obcykam to dam fotki a obcykam pewnie niebawem bo chyba naweidze Łukasza Gajera jak bede jechal do rodzicow do domu a on mieszka niedaleko nich

Cytat:
2003-03-31 20:16:12, Maciej75 pisze:
Oczywiscie chodzi mi o inny tyłek niż Zoltarowi

To dobrze lasombra. ciekawe czy Lego nie ma z tym problemów.

Maciej najważniejsze to zadbać na początku o swój tyłek

Bo o tyłek auta, dbać nie zamierzam, "dupcia" Esperaka jest na tyle ładna, że to powinno wystarczyć objechanym kierowcom...

Zoltar nie bądź taki pewny, poczekaj na zdjęcia Lasombry, przecież na "dupci" tez mozna sie pozbyc kilku zmarszczek

Cytat:
2003-03-31 21:00:25, Maciej75 pisze:
Zoltar nie bądź taki pewny, poczekaj na zdjęcia Lasombry, przecież na "dupci" tez mozna sie pozbyc kilku zmarszczek

Ja tam zmarszczek nie mam

Coś ściemniacie, że auta macie bezwypadkowe.

Wydaje mi się, że ktoś was musiał popchnąć i stąd te zmarszczki...
Trochę przeczy to teorii pewnych ruchów i ich pozytywnych następstw w sprawie zmarszczek
Ale mówimy o samochodach i o Espero, a to przecież samochód wyjątkowy.

NO !
Jestem umówiony z Lasombrą na popołudniowy czwartek na obcykanie fury !!!

Oj! Będą zajefajne foteczki !

Zupełnie nie na temat, chociaz moze - wiecie ze stylistyka "dupci" ma podstawowe znaczenie dla 80% kupujacych nowe samochody w sumie jak sie zastanowilem, ta ja naleze do tych 80% - tyleczek esperaka, jest jak najbardziej w moim typie i w sumie to on chyba przesądza o bardzo atrakcyjnej stylistyce tegoz autka....