Accent 1996 r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem swiezo upieczona wlascicielka Accenta-kupilam auto bez instrukcji obslugi i teraz mam pytanie: czy wie ktos moze z jakim momenem dokreca sie piasty w Accencie..???? t

Cytat:
2005-10-31 17:38:06, kaskos pisze:
Jestem swiezo upieczona wlascicielka Accenta-kupilam auto bez instrukcji obslugi i teraz mam pytanie: czy wie ktos moze z jakim momenem dokreca sie piasty w Accencie..???? t

obawiam się, ze w instrukcji obsługi też nie ma takich informacji

JerzyR

mozna sprobowac napisac maila do dzialu serwisu hyunadia z takim pytanie. jak jezdzilem w pozukiwaniu suzuki swift, ktory nadal by sie do kupna, to dzial serwisowy na rozne dziwne pytania odpowiadal, z kilku dniowym opozneniem ale zawsze.

Dziekuje bardzo za porady...sprobuje napisac albo zadzwonic do serwisu moze udziela mi odpowiedzi...))

przód: 200-260Nm/2000-2600Kg.cm/148-192lb.ft
tył: 180-220Nm/1800-2200Kg.cm/130-159lb.ft

pzdr

Zyzio

He he dział pytań hyundaia.
Jakie 5-6 lat temu (w każdym razie dawno) zastosowałem pytanie do Hyundaia Polska o rozstaw śrub na piaście w X3 (a byłem wtedy zielony jak... jak GRASS ).
Chciałem kupić felgi alu.

"Miły" Pan odpowiedział, że Hyundai Polska nie dysponuje takimi informacjami, a tak wogóle żebym kupował felgi tylko w ASO.

Ponieważ prawnicy są uperdliwi z natury, więc wnikliwie przestudiowałem temat i wysłałem miłemu Panu kompletne info dot. sprzedawanych modeli w Polsce i ich rozstawów. By pomóc innym takim jak ja i dla rozwoju Hyundaia w Polsce.

Nie byłbym chyba sobą, gdybym nie był złośliwy i nie wspomniał o tym w mailu, że przez to Hyundai nie może się w Polsce rozwinąć, bo nie zna się podstawowych informacji (oczywiście napisałem to dyplomatycznym językiem - pełna kulturka).

Wiecie co? Miły dżentelmen odpisał mi z prywatnego maila, cytuję: "to po chuj się przywalasz jak wiesz". Podkreślam właściwą pisownię znanego wulgaryzmu, tak często niewłaściwie pisanego w naszych realiach.
WOW. TO ROZUMIEM profesjonalne podejście.
Lekka perswazja nie pomogła, trzeba być bardziej zdecydowanym i zmienić podejście klienta, żeby nie szukał felg aftermarket i palił gumę do ASO z kupą na dachu a'la pigeon .

Reasumując:
Dział Pytań - STRACH SIĘ BAĆ