| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
lukaszc (S) Klubowicz Rally-Kraków ![]() 5x126 Cracovia | 2005-02-16 14:31:56 ![]() |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2005-02-17 18:31:00 ktos wie jak wygląda ten plac kolo plusa ??
|
Tomek_Bula Klubowicz Rally-Kraków Opel Astra Kombi 1.7 ... Kraków | 2005-02-20 14:20:24 No i jak tam był ktoś może mala relacja
Ja koło 14 widziałem na wielickiej Lancera w Barwach Chłopskiego Jadła więc podejrzewam że wracali z wieliczki, ale czy napewno??
Tomek |
BuMbeL Libiąż | 2005-02-21 20:03:13 |
dommel Klubowicz Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2005-02-21 21:17:12
Fotki super - nawet uchwyciłeś mój pobyt w zaspie
Co do imprezy to można było sobie fajnie pojeździć. Trasa szybka i techniczna za razem. Niestety albo stety ogromna ilośc zawodników (ponad 60) co przełożyło się na długość jednej pętli ponad 2,5 godziny. W efekcie odwołano trzeci przejazd i były tylko dwa (oba liczone do klasyfikacji). Tym samym wspomniana wyżej zaspa przekreśliła mi szansę na walkę o pudło w klasie. Kibiców też nie zabrakło, w TVN24 mówili coś o 2000 - chyba delikatnie przesadzili ale jeszcze tylu osób na kręciołku nie widziałem. Organizatorom należą się duże brawa za pomysł i realizację. Dobre miejsce na kręciołki i może próby KJS-owe . Wyniki były na bieżąco przeliczane i już po pierwszej pętli można się było zorientować jak wypadła konkurencja.
Mały minus za brak 2-3 osób dedykowanych do zabezpieczenia / utrzymania trasy. Słupki zmieniały swoje położenie czasami dosyć drastycznie utrudianjąc bądź ułatwiając przejazd. Do klasyfikacji policzono przejazd pierwszy w czasie którego warunki zmieniały się w istotny sposób - szczególnie po odśnieżaniu w wykonaniu Juniora (Kościuszko). W efekcie trudno jest mówić o wyrównanych szansach wszystkich zawodników (np w klasie 3) Klasę pierwszą zasłużenie wygrał Daniel. Gratuluję jemu i wszystkim którzy zdecydowali się wybrać na kreciołek. Było warto! Wyniki szczegółowe na Hodze i stronie AG. |
Daniel81 Klubowicz Rally-Kraków Fiat126 Kraków | 2005-02-22 17:44:49 Witam, może i ja cos dodam co do imprezy w Wieliczce. Co do samej imprezy to traska bardzo fajna, miejscami szybka ale równiez techniczna. Tak jak dommel napisał frekwencja dopisała, także kibiców było sporo. Fakt że warunki zmienialy sie z każda minuta na lepsze, ale myśle ze już druga pętla była wyrównana dla wszystkich, szkoda że nie bylo 3 petli bo tak naprawde to jazda zaczynała sie od drugiej, bo pierwsza to była taka mała loteria . Na koniec pragne podziekować dommelowi który pozyczył mi oponki zimowe, bo bez nich to nie bylo by jazdy po tej sliskiej nawiezchni"dzieki" . To tyle co chcialem dodac , czekam na nastepna imprezę. pozdrawiam. |
dommel Klubowicz Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2005-03-01 21:09:49 Dzięki uprzejmości redaktora naczelnego serwisu www.rajdy.malopolska.pl Artka (speed555) w dziale filmy pojawiło się wideo z imprezy.
Film długi (22min/140MB) bo nie miałem dnia to cięcia przejadów. Niestety ze względu na jednoczesny start w imprezie nie miałem możliwości nakręcenia wszystkich zawodników - zawiedzionych z góry przepraszam. Miłego oglądania! PS Artek jeszcze raz dzięki! |
SoszkA Sympatyk Rally-Kraków Kraków | 2006-01-17 00:31:41 może troche późno ale....... dodałam kilka fotek z przed roku odnalazły się na kompie
>>>kręcioł<<< miłego oglądania |
Wojtek_B Klubowicz Rally-Kraków 126p Kraków | 2006-01-17 10:14:49 cześć SoszkA
fajnie że wrzuciłaś te fotki, nie spodziewałem się że będzie ich aż tyle z moim czerwonym złomem. Wcześniej znalazłem tylko jedno jak jestem w zaspie
dzięki |
SoszkA Sympatyk Rally-Kraków Kraków | 2006-01-17 16:49:14 hehe nie ma za co
Wojtku wiesz, jak autko nagle na środku placu przestaje jechać i się je spycha na bok no to poprostu nie można nie robić zdjęć |