Zapraszamy zainteresowanych 06,11,2005r ul. Moniuszki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dnia 06,11,05r w olesnicy przy ulicy moniuszki 'rozladownia' o godznie 15 odbedzie sie zlot Zapraszamy!!!

A co to ? Trzecia niedziela miesiąca?
Akurat tego samego dnia Klub Rajdowy Syców organizuje Final KJS o tytuł Mistrza Kierownicy 2005. Start o godz 10, Na torze samoch. przy ul. Kolejowej. Jak zwykle DKT SQAD bierze udzial w imprezie.

A co to ? Trzecia niedziela miesiąca?
Akurat tego samego dnia Klub Rajdowy Syców organizuje Final KJS o tytuł Mistrza Kierownicy 2005. Start o godz 10, Na torze samoch. przy ul. Kolejowej. Jak zwykle DKT SQAD bierze udzial w imprezie.

I jak zwykle mam Q...wa szkołe

ja tez

A to jakaś zprganizowana akcja, czy tylko marznięcie w planie imprezy? Ntw to kolega świeżo rejestrowany i od razu zlota robi...
Ktoś coś wyjaśni może

może kolega jaki nowy klub w Oleśnicy zrobił bo sqad od dawna nie przyjeżdża na rampę, a słyszałem że jacyś nowi rampę okupują

ps jak tak zaprasza kolega to spróbuję sie zjawić jak jeszcze mały będzie wstanie

Killer to już nikt nie zagląda na Moniuszki??

ja sie zastanowie

Rozumiem ze zastanawiacie sie nad Sycowem?

Cytat:
2005-11-01 23:13:37, Maxiu-Punto pisze:
Killer to już nikt nie zagląda na Moniuszki??

Ja byłem tam ostatnio na ZAPLANOWANYM spocie we wrześniu - nikt nie przyjechał
nie chce nic sugerować ale jakby nie patrzył to ten klub pada

p.s. ja akurat kończe szkołe o 15:00 więc pewnie wpadne zobaczyć

Czyli teraz więcej klubowiczów jest na KJSach w Sycowie niż na rampie

PS: Bo wiecie niedziela i te sprawy - nie myślał nikt o zrobieniu jakiegoś spontana w tygodniu

[ wiadomość edytowana przez: Maxiu-Punto dnia 2005-11-02 11:31:17 ]

Cytat:
2005-11-02 10:54:10, StyQ pisze:
Ja byłem tam ostatnio na ZAPLANOWANYM spocie we wrześniu - nikt nie przyjechał nie chce nic sugerować ale jakby nie patrzył to ten klub pada p.s. ja akurat kończe szkołe o 15:00 więc pewnie wpadne zobaczyć

no jak StyQ wpadnie to tez podjade pogadac

poczekajmy jak tylko śnieg spadnie na wyładowni to od razu wiecej ludzi przyjedzie

[ wiadomość edytowana przez: smagi dnia 2005-11-02 15:30:23 ]

StyQ co do tego za planowego zlotu to był jeszcze Tippo tylko przyjechał jak już pojechałeś

jak Veru mi mówił to klub nie padł ale oddział w Oleśnicy bez bicia powiem ze to trochę jest i w tym mojej winy bo ja zawsze bardzo Oleśnicę pilnowałem i ganiałem by coś się dział, od jakiegoś czasu praktycznie odeszłam z klubu głównie z przyczyny auta bo może jeszcze niewiedzą wszyscy ale auto po ponad 4 latach ostrej jeździe ledwo się trzyma i z braku głównie pieniędzy i czasu auto do końca roku będzie najprawdopodobniej skasowane.

A że mnie nie będzie stać na coś względnego, bo na pewne nie kupię żadnego starego rzęcha na kłopot, to będę bez własnego auta przez bardzo bardzo długi czas

No szkoda " malca" Ale... Masz jeszcz Blekitna Lagune marki ŻUK To Ci dopiero agresor Na KJSach robilby furore. Tyl napęd, umm...

Co do KJS w Sycowie, to chwilowo na stronce jest zamieszczona bledna data i godz. Imprezka odbędzie sie 06.11.2005 o godz 10-tej. KR OES zaprasza.

Cytat:
2005-11-03 09:29:50, Tippo pisze:
No szkoda " malca" Ale... Masz jeszcz Blekitna Lagune marki ŻUK To Ci dopiero agresor Na KJSach robilby furore. Tyl napęd, umm...

no niestety prywatny żuk też do kasacji a z roboty po nowym roku ma być też killed

Cytat:
2005-11-02 16:03:19, dr_Killer pisze:
StyQ co do tego za planowego zlotu to był jeszcze Tippo tylko przyjechał jak już pojechałeś

no to dobrze że sie z Tippo rozmineliśmy bo 2 auta na wyładowni to już tłok i moglibyśmy sie nie pomieścić

no dzisiaj bylem w szoku ze przyjechalo tak duzo aut

osatatnio duzo samochdów przyjezdza w niedziele na rzoładownie o 15 a w sumei to najlepiej przyjechać kolo 15,30 / 16