| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-02-20 19:35:39 Co do bocznych kierunkowskazów to identyczne jak w Samarze tylko białe są w 110 :)
Tylko trudno je niestety zdobyć :( Pozdrawiam :) |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-02-21 21:58:03 hehehe, do kwietnia masz czas.
widzę że wszyscy picują autka na zlocik... cholera. jutro jadę na zakupy |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-02-21 23:51:29 Hmmm. Ja jeszcze nie odkopalem samarki spod grubej warstwy sniegu, ale jutro ja troche przedmucham:)
Paweł |
robal SYMPATYCZNY GOŚĆ Astra Hatchback GB/M ... Kettering (Northants, England) | 2003-02-26 16:40:11 No to może i ja się pochwalę.
auto-alarm (z immobiliserem i antyporwaniem) czeka już od 1,5 ROKU na zamontowanie !!!!! Jak się wreszcie monter zbierze to i zamontuje. Na zlot będzie na pewno. centralny leży w domu (sterownik + 2 siłowniki) od ŁADnYch kilku lat (min. 5). Teraz myślę o dokupieniu jeszcze 2 siłowników na tył (nie wiem czy finanse mi pozwolą). halogeny też jeżdżą ze mną od 1,5 ROKU pod przednim zderzakiem. Będą podłączone do kwietnia. do zlotu będą (zakupię) pokrowce misiowe wygrane prawie 1,5 roku temu z żoną (ona przegrała, a ja muszę kupić - to się nazywa sprawiedliwość). będzie nowy, fajny grill. odnowione (pomalowane na srebrno) felgi. może uda misie nabyć lusterka zewnętrzne (nieruchoma obudowa, ruchome szkło) i założyć do nich podgrzewanie. może uda misie "wywalić" antenę na dach. ta z szyby musi zrobić miejsce na PIĘKNĄ NAKLEJKĘ KLUBOWĄ NA PRZEDNIĄ SZYBĘ !!!. z grubsza to tyle, a co jeszcze uda się zrobić to zobaczymy !?!?!?!?!?! |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-02-26 19:25:17 a ja się chwalił nie będę... o zmanach dowiecie się na zlocie...
grupa warszawska może trochę wcześniej, jak się spotkamy |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-02-26 23:37:52 Mnie niestety czeka mniej przyjemne przygotowywanie auta, czyli BLACHY Po zimie nie sie auto kompletnie posypalo. Łączenie przedniego blotnika z progiem jest jak papier po stronie kierowcy. Po drugiej stronie podobnie. Pas pod zderzakeim tez nienajlpeiej wyglada. Fajnie, ze na ulicach jest tyle soli zima Do tego felgi sa w oplakanym staine i musze upolowac jakies nowe bezdetkowe od poldasa, bo od lady to nie mam szans, chociaz bardzo bym chcial, bo sa estetyczniejsze. Do tego wszystkie chromy sa w rdzawych plamach. Normlanie siasc i plakac Za to jest jede plus, bede mial mowe radyjko, podobno jakies SONY. DOstaje w spadku po znajomym, ktory je mial w swoim pasaciku. Nawet jak rabna to nie bedzie za rak szkoda ( moze tlyko zamkow, albo szyb). |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-02-27 02:36:02 hmmmm... ja natomiast zaczne sie chyba rozgladac za felgami 14", pasuja od poldka truck, i od starszych fiatow, np 131, od nowych niestety, sa za bardzo przesuniete do srodka, opony i tak musze wyrzucic, na tych co mam , omal nie skasowalem autka.., jesli chodzi o blachy to czeka mnie conajmniej podmalowanie lakieru w kilku miejscach.., ale to jeszcze po poprzednim wlascicielu zostalo...
Pozdr Mirek Jankowski |
Misiek-wadowice SYMPATYCZNY GOŚĆ seat ibiza GT TDI ... wadowice | 2003-02-28 13:10:59 Witam.
Ja właśnie przed chwilą otrzymałem paczkę z białymi kloszami kierunkowskazów przednich do samary. Pozdrawiam. Założyłem - wygląda SUPER. [ wiadomość edytowana przez: Misiek-wadowice dnia 2003-02-28 15:21:31 ] |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-02-28 16:30:25 ja też umyłem autko... to przygotowanie do modyfikacji, jakie chcę poczynić. ale i tak nie powiem jakich. |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-02-28 17:02:42 A ja kupiłem dziś c. zamek 5kg. za 160 PLN. Dostałem namiar na firmę, która robi to "profesjonalnie", ale liczy sobie za ten profesjonalizm 200 PLN. Nie mam pojęcia czy to cena rynkowa czy mocna przesada. Dajcie znać - jeśli macie o tym większe pojęcia niż ja.... Cena dot. c.z. do 4 drzwi.
Dzięki. |
robal SYMPATYCZNY GOŚĆ Astra Hatchback GB/M ... Kettering (Northants, England) | 2003-02-28 17:45:44 Piotr,
trzy lata temu (2000r.) chciałem dołożyć sterownik i dwa siłowniki do centralnego w swoim CC700 (alarm już miałem). Gość zaśpiewał mi za tą usługę 150 zł. Sterownik i siłowniki leżały do tej pory. Koleś założy mi całość (alarm z centralnym, halogeny podłączy i kilka drobiazgów elektrycznych) za 150 zł. |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-02-28 17:54:52 Robal,przyjżałeś się w jaki sposób umocowno siłowniki?Może i ja sie zdecyduję:) |
robal SYMPATYCZNY GOŚĆ Astra Hatchback GB/M ... Kettering (Northants, England) | 2003-02-28 18:05:13 Grzesiu,
jak będę miał zamontowane to dam znać ze szczegółami. Wiem tylko tyle, że nie ma fabrycznych miejsc na montaż, więc trza kombinować. Koleś jest elektrykopodobny to se poradzi. Mówił, że najważniejsze, żeby dobrze wyprofilować blachy mocujące. |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-02-28 19:54:49 hehe,sorki że nie doczytałem dokładnie:) |