SUPERSPRINT ADS LOK 6.11.2005 i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tworze temat juz teraz.
Nie znam żadnych szczegółów ale napewno będzie ciekawie!
Jest to 3 eliminacja .

Szczegóły wkrótce.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-10-12 18:43:36 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-11-06 14:49:33 ]

To ja juz zaczynam silnik szykowac moze sie wyrobie

o tego nie przepuszcze.... trzeba zloic dupska wszystkim pozdro

Mozliwe ze nie ma tragedii z maluchem.
To nie pierscienie tylko normalka - mam nadzieje ze skonczy sie na wymianie samoregulatora , tarczy sprzegła i uszczelki jednej..
Byłoby miło.
Przewody sponsoruje mi siostra.
No i jade ustawic zbieznosc.
Bude ma pospawac sasiad.
hehehe szykuje sie do tego Supersprintu powoli - wazniejsza szkoła!!

Supersprintu nie będzie 23, tylko 06.11 ze względu na 2 turę wyborów i kjs Przemyśl.

[ wiadomość edytowana przez: Kompresor dnia 2005-10-12 22:56:16 ]

Więc sprawa wyglada tak.
6 listopada jest ostatnia eliminacja.
Rozdanie nagród w klasyfikacji koncowej koło połowy grudnia.
Całosc bedzie na placu Loku wpisowe 20 zł.
plac chyba akzdy dobrze zna

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-10-12 18:44:58 ]

Myslalem aby poleciec lagunka ale akurat to bedzie taki jeden termin gdzie mialem plana obijac sie w saczu

A ja startuje.
I mam nadzieję że wystartuje jak największa ilość osób od nas.

panowie napewno wystartuje ale jest problem .... potrzebuje pilota...pilota w sensie kogos malego i lekkiego zeby tylko usiadl z boku bo z tego co wiem to bez pilota startowac nie moge .... tak wiec kogos kto nie jest wielkich gabarytow i kogos kto chce sobie posiedziec w autku w czasie takiej przejazdzki .... nie musi dana osoba nic mowic bo trasy sa tak proste ze po obejrzeniu mapki mozna przejechac plac z zamknietymi oczami... wiadomosci prosze na prv lub w bierzacym temacie.... pozdrawiam

Ja pewnie przyjade pokibicowac i popstrykac kilka foteczek

To mamy ten sam problem grzesiu.
nei iwem czy kompresor da rade i jestem w kropce a autko gotowe do jazdy...

hmm powiem ze autko srednio mam gotowe do jazdy ze wzgledu na to iz na zimowkach bo nie zdazylem na stalowe zalozyc starych opon ale i tak przyjade wygram i pojade wiec nie ma sie co martwic.... dodam jeszcze ze wymienilem ostatnio w ciula czesci i nie moge przyzwyczaic sie do samochodu... to moze byc dyskomfort ale jakos damy rade.... pozdro i do zobaczenia

Fotki

I po kjsie .Było bardzo slisko .

Zajałem 1sze meisjce w klasie do 903 i 1 msce w pucharze ads w klasie do 903

Grzesiu tak samo klasa do 1300 jest jego - 1 sze meisjce w klasie i w koncowej klasyfikacji

Klasa 3 to subaru które wygrało i generalke i klase.

Kornel 7msce w generalce nie wiem czy 2 czy 3 w klasie - dla swapów było zbyt slisko...

ogólnie było zajebiscie.

Na poczatku gratulacje dla zwyciezcow, ostati przejazd Grzesia Grzechotnika byl najszybszym przejazdem w kjse.Dla mnie nie byl to najlepszy kjs

Kornel te próby nie były najlepsze dla mocnych tylnonapedowców...
Lepszy w przypadku swapa jest asfalt - matiz seryjny robił czasy nieduzo gorsze od maluchów - przedni naped na szutrze jest lepszy i łatwiejszy do ogarniecia ..

Zobaczymy co przyniesie zima..

Gratulacje dla was za dzielna walke

No to gratulacje Czuczu
Grzecotnik tez jak zwykle na najwyzszym poziomie

A Kornel - no coz nie mozna wiecznie wygrywac, a do tego nas juz przyzwyczailes

male sprostowanie ze moj ostatni przejazd chyba nie byl najszybszy.... z tego co wiem to subaru wyprzedzilo mnie o kilkanascie setnych wiec nie ma co sie dziwic ... co do samego kjsu to dla mnie byla swietna zabawa... spotkalem znajomych posmialem i nadrobilem zaleglosci w umiejetnosciach... trasa mimo iz krotka to faktycznie byla dosc czezka i sliska... a jesli chodzi o zwyciestwo to tak jak mowilem tak zostalo ... a jesli chodzi o to pierwsze miejsce w klasie to bylo to juz wczesniej pewne natomiast interesuje mnie generalka koncowa po wszystkich trzech eliminacjach miejmy nadzieje ze bedzie 2 miejsce.... pozdro

W generalce masz 2 msce.
Mi do 3 brakło jednego punktu wygrał facet który startował raz - mówi sie trudno zodbył raz 10 punktów i ma 3 msce w generalce - lipa.

no to ciesze sie bardzo z generalki z jednego powodu.... wkoncu mam drugie miejsce bo zawsze albo 1 albo 3 i nie mam jeszcze zadnego srebra w zestawie....