MotoNews.pl

Białe Lampy do Borewicza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przeszukałem dośc dokładnie forum i jeszcze nikt nie poruszał istnienia białych tylnich lamp do Borewicza.

Do Caro, do + i do Atu tak a do starego pocziwego poloneza nie.

Wiem że może wg niektórych to świętokradztwo montować białe lampy do "klasyka" ale ja jestem ciekaw jakby to wyglądało.

Przecież to żadne problem dla producenta zamiast czerwonego granulatu wrzucić do wtryskiwarki przeźroczysty (biały).

Bardzie jejdnak byłbym zaiteresowany białymi lampami przednimi (kierunek + postojowe) - te napewno fajnie by wygładały

A może są do dostania chociażby boczne białe kierunki ??

Co na ten temat mysłicie i czy można gdzieś coś takiedo kupić, zamówić ... ?

[ wiadomość edytowana przez: lava1 dnia 2003-10-02 11:50:07 ]

Moze zapytaj SPAjKA,on gdzies wyczail biale lampy to DF-a to moze bedzie wiedzial o jakichs do poldka.A z tymi bialymi do przodu to pamieyam jak kumpel kiedys robil takie do DF-a,rozcinal klosze w poprzek i kleil z dwoch bialych czesci,moze do borewicza tez tak da rade zrobic.

Właśnie! Kiedyś przeglądałem stronkę jakiejś firmy która w ofercie miała białe klosze do polskich aut i nie było problemu z df polonezem caro czy fiatem 126p! Natomiast do borewicza ani śladu Napisałem maila do firmy z zapytaniem że jeśli sa do df to dlaczego nie ma do borewicza? Niestety nie otrzymałem odpowiedzi Później i tak doszedłem do wniosku że jak ma być klasyk to niech bedzie w 100% oryginalny i zaprzestałem poszukiwań innych świateł

odświerzam.
widziałem kiedyś w krakowie borewicza i miał z tyłu lampy "teraz polska" ale były przerabiane przez właściciela. nadal nic nie wiadomo w temacie?? może ktoś zna adres firmy wykonującej takie klosze, może by zrobili? efektjak dla mie był super