Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2003-10-02 11:28:07 Przeszukałem dośc dokładnie forum i jeszcze nikt nie poruszał istnienia białych tylnich lamp do Borewicza.
Do Caro, do + i do Atu tak a do starego pocziwego poloneza nie. Wiem że może wg niektórych to świętokradztwo montować białe lampy do "klasyka" ![]() Przecież to żadne problem dla producenta zamiast czerwonego granulatu wrzucić do wtryskiwarki przeźroczysty (biały). Bardzie jejdnak byłbym zaiteresowany białymi lampami przednimi (kierunek + postojowe) - te napewno fajnie by wygładały ![]() A może są do dostania chociażby boczne białe kierunki ?? Co na ten temat mysłicie i czy można gdzieś coś takiedo kupić, zamówić ... ? [ wiadomość edytowana przez: lava1 dnia 2003-10-02 11:50:07 ] |
![]() cebka Miłośnik FSO Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2003-10-02 13:13:32 Moze zapytaj SPAjKA,on gdzies wyczail biale lampy to DF-a to moze bedzie wiedzial o jakichs do poldka.A z tymi bialymi do przodu to pamieyam jak kumpel kiedys robil takie do DF-a,rozcinal klosze w poprzek i kleil z dwoch bialych czesci,moze do borewicza tez tak da rade zrobic. |
![]() sova Miłośnik FSO POLONEZ 1,4 Coupe olkusz | 2005-11-20 00:31:00 odświerzam.
widziałem kiedyś w krakowie borewicza i miał z tyłu lampy "teraz polska" ![]() |