MotoNews.pl

OT furious stajl mojej renówki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
narazie tak sie przymierzam ale mam taki pomysł by upizgać renie na czarny mat ale taki konkretny jakiś z pistoletu nie taki w szprajku widziałem kiedyś na necie taką mazde rx7 ale niepamiętam juz gdzie wygladała bojowo

super ciemna szyba jara mnie czołowa ale to raczej odpada
lampy tylnie szprajem do lamp na czarno przednie kierunki i niewiem czy można zdeka ściemnić przednie lampy

mam jeszcze mega szperacz na dach helli z niemieckiego wojskowego t3 ale niewiem czy by to przeszło

wywalić wieśniackie cowpaki i zostawić czarny mat stalówki

pomysł generalnie poryty mógłby ktoś maznąć jakieś vt bo jak już wspomniałem narazie to taki pomysł smieszny ktury krąży mi od tygodnia po glowie jak patrze na renie
i za co generalnie mogą mi zabrać miśki dowod z tych rzeczy ?

foty bitchy

Rat stajla chcesz zrobic z tej reni ?? ...lepiej sobie kup kapelusz wszkocką kratę

Ogólnie to sobie nie wyobrażam jak to ma wyglądac.

Proiss's Gangsta Black Allensteiner Streets Wymiatacz

Chujowe vt, wiem, ale według mnie pomysł kiepski

po pierwsze w nocy nie znajdziesz auta
po drugie za lakier i fele nic ci policja nie zrobi, za boczne tylnie i tylnaszyby lekko tez nie, ale za reszte leci dowod od razu. mozesz kupic lampy np helli przyciemnone troche z homologacja, nawet przednie, ale to pieniadze takie ze musialbys reni sprzedac

Cytat:
2005-11-14 15:55:11, goorek pisze:
po pierwsze w nocy nie znajdziesz auta

w przypadku postoju na zakazie to jest plus bo paly tez go nie znajda

bedzie wygladal jak z mad maxa

mad=furious

otakefele i otakykolor i otakagleba bejbe

pozdr.

dla mnei pomysl raczej do dupy. za sdzyby jak przyciemniscsz z atestem dowod nie poleci. za keirunki przod tez tak samo tylne lampy, warunek ze msuz swiecic na odpowiedni kolor i odblaskow niesciemniaj.

przednie boczne szyby musza miec przepuszczalnosc swiatla 70% od zewnatrz do wewnatrz i zadne atesty w innym przypadku nie pomoga.

tylnie swiatla jak trafisz na normalnego policjanta to nic nie powie, ale generalnie lampy musza miec jakies tam okreslone natezenie swiatla, a przyciemnianie sprayem konkretnie to natezeni obniza.

Przyciemnienie świateł to buractwo i totalny brak wyobraźni i za to powinni karać! Nie zdażyło wam się nigdy nie zauważyć że taki ćwok z zamalowanymi lampami hamuje, albo skręca? W słoneczny dzień takich lamp przecież wogóle nie widać.

True true kiedys mialem ostre hamowanie za takim gosciem bo nie widzialem w ogole ze wcisnal hamulec. Zero roznicy - lampa sie swieci/lampa nie swieci

Cytat:
2005-11-14 21:18:52, goorek pisze:
przednie boczne szyby musza miec przepuszczalnosc swiatla 70% od zewnatrz do wewnatrz i zadne atesty w innym przypadku nie pomoga. tylnie swiatla jak trafisz na normalnego policjanta to nic nie powie, ale generalnie lampy musza miec jakies tam okreslone natezenie swiatla, a przyciemnianie sprayem konkretnie to natezeni obniza.

Fakt fakt cofam co nizej/wyzej napisalem.