MotoNews.pl
12Antena magnetyczna (123562/171) - NT

Antena magnetyczna

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupiłem ostatnio antenke magnetyczna FALCON 120CM długości ..podczas jazdy rozmawiajac z klijenem ja słysze go bardzo dobrze a on mi mowi ze on mnie nie wyraznie ze cos trzeszczy mam radio MAXON 3000 przestrojone .Czy te trzaski u niego spowodowane sa tym ze mam zła antene? ,antenka byla strojona na swrce bylo 1,1 POZDRAWIAM A pzry okazji jechałem na trasie Ząbkowice śl Kłodzko pytałem sie kolesia gdzie jest on mi mowi ze na 71 km-etrze jak to rozumiec? JESZCZE RAZ POZDRAWIAM

Cytat:
2005-11-15 23:05:50, LUBO6 pisze:
A pzry okazji jechałem na trasie Ząbkowice śl Kłodzko pytałem sie kolesia gdzie jest on mi mowi ze na 71 km-etrze jak to rozumiec?

Witam, jak bedziesz jechal nastepnym razem to spojrz na slupki przy drodze. Jak zobaczysz male czarne cyferki to zrozumiesz.
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: yankie dnia 2005-11-15 23:18:28 ]

Cytat:
2005-11-15 23:05:50, LUBO6 pisze:
kupiłem ostatnio antenke magnetyczna FALCON 120CM długości ..podczas jazdy rozmawiajac z klijenem ja słysze go bardzo dobrze a on mi mowi ze on mnie nie wyraznie ze cos trzeszczy mam radio MAXON 3000 przestrojone .Czy te trzaski u niego spowodowane sa tym ze mam zła antene? ,antenka byla strojona na swrce bylo 1,1 POZDRAWIAM

Ja bym stawiał na to, że nie trzyma częstotliwości (0) po przestrojeniu.

Gdyby nie trzymał częstotliwości to i w nadawaniu i w odbiorze sygnał nie byłby idealny, tak myślę.