Sprzedam ritmo 130tc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
J.W. gaz centralny, elektryczne szyby, zegary z obrotkiem cisnieniem oleju, temp oleju itede. Silinik 2.0, chlodnica oleju, dwa gazniki solex po uszczelnieniu gaznikow i silnika (byl rozbierany bo sie wysypal zakupiony drugi i zalozony caly dol.) alufelgi blacha taka sobie tragedii niema tak jak niema halogenow w zderzaku i kola zapasowego. nowe przewody wn i swieczki. trzeba przeczyscic hamulce, poprawic centralny bo nie zawsze lapie, naprawic prawy podnosnik szyby i przesmarowac lewy bo cierzko codzi. dorzuce troche dupereli ijak cena bedzie gut to jeszcze drugi silnik. Cena 1800 do negocjacji.

I w gore

Zapytam znajomego ktory ma 130TC i wysypal mu sie silnik. Moze sie zdecyduje.

Dobra czekam na odzew. Jestem skory do dogadania sie bomi sie troszeczke spieszy

A silnik za ile by byl ?

poka no ta fure kazmirz? ile to gazu żre :>?

Nie wiem ile zre bo nigdy do pelna nue dmnuchnolem go silnika samego nie sprzedam tylko w calosci wsio. zoom jak chcesz silnik to mam 2.0 bez walu do opchniecia. jego minusem jest to ze jest rokrecony ale jest komplenty. z osprzetem

oddam tak jak stoi z bagarznikiem czesci za 1,5tysia. do piatku bo mi na kasie zalezy

no to poka te foty kazmirz.

A pali gume czy olejem cza lac? *JOKE*
Pokaz fotki.. ktory to jest model? Taki jak moj? Ktory roczek?
Pozdr.

prosze o foto booguc@interia.pl

foty wkleje jutro bo mi siorka sie wypoiela i nei zgrala :/. Model taki ze ma cztery okragle lampy, trzy dzwi okragleklamki. gume pali

Silnik
Ritmo 1
nullRitmo 2
Ritmo 3
Ritmo 4
Ritmo 5
Srodek

Jak widac samochod brudny trzeba by umyc. z tego co sobie przypomnialem to do zorbienia jeszcze jest spryskiwacz bo nie psikua, podkleic z tylu podsufitke i pewnie jeszcze sie cos znajdzie no stary juz jest

No i ma 6 glosnikow pioneera z epoki

[ wiadomość edytowana przez: maskekk dnia 2005-10-27 19:52:16 ]

[ wiadomość edytowana przez: maskekk dnia 2005-10-27 19:58:14 ]

ladne to autko - ciezka historie ma za soba?
Sprzedajesz tak szybko bo ubezpieczenie sie konczy?
Ile jeszcze ma tej homologacji instalacja gazowa (butla itd - nie znam sie na gazie )?

nie wiem jaka ma historie. ja raczej bylem dla nego delikatny. spzedaje bo od oca biore samochod a niemam na oplaty... nie wiem ile ma homologacjii bo tez sie nieznam, ale rzelad podbili bez szemrania.

Cytat:
Srodek

Hm, albo obrotomierz jest zepsuty, albo ciśnienia i ładowania nie ma, miejmy nadzieję że to pierwsze

Cytat:
2005-10-28 11:48:01, Abar pisze:
Hm, albo obrotomierz jest zepsuty, albo ciśnienia i ładowania nie ma, miejmy nadzieję że to pierwsze

Niby dlaczego a jakie ma byc cisnienie jak autko jest na "zaplonie"? a obrtotomierz w ritmo zaczyna wspolprace od 500obr.nawet na wylaczonym silniku.

tak jak muffa mowi silnik nie wlaczony zaplon tylko... w wielu fiatach przeciez na wylaczonym silniku obrotek stoi na 500, w argencie tez tak mam

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-10-28 12:07:53 ]

no dokladnie silnik off. wskazniki dzialaja tylko temperatrua oleju umarla... tj treba podlaczyc.

BART PRZECIEZ TY MASZ WSZYSTKO POPRZERABIANE W TEJ ARG. W SRODKU.....TAK POWINIEN WYGLADAC ORYGINAL.