Pompa tds-a 94r z silnikiem 2,5l

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema nabylem tds-a 94r z silnikiem 2,5l ma przejechane 232 tys. z niemiec i gdzie nie pojade tzn. do warsztatu to swiece wymienic czy zmierzyc prad ladowania wszyscy mi wciskaja ze musze wymienic pompe czy mozna jakos sprawdzic ze rzeczywiscie jest ona do wymiany w aucie z grubsza sie nic nie dzieje wiec o co im chodzi? czy wszystkie diesle maja brudny olej w silniku np. wyciagajac bagnet nie wyglada on najlepiej.

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2007-02-11 23:14:05 ]
[ powód edycji: Mało czytelny temat ! ]

Brykiet z pompa to naprawde nie wciskaja ci kitu, też tak slyszalem i wydaje mi sie że dla swietego spokoju warto wydać ze 180 zeta na pompke i smigać jeszcze dlugo

pozdro 4 all

Cytat:
do warsztatu to swiece wymienic czy zmierzyc prad ladowania wszyscy mi wciskaja ze musze wymienic pompe czy mozna jakos sprawdzic ze rzeczywiscie jest ona do wymiany w aucie z grubsza sie nic nie dzieje wiec o co im chodzi? czy wszystkie diesle maja brudny olej w silniku np. wyciagajac bagnet nie wyglada on najlepiej.

Dziwne jedziesz ze swicami a oni o pompie? to ja przemierz.. niestety paramtrów twojej (sprawnej) pompy nie znam ale ktos pewnie bedzie znał.

Wymieniałes w aucie olej? Jesli nie to czy wiesz i masz pewnosc kiedy był wymieniany?

I faktycznie w dieslu jego wyglad zachowuje sie inaczej niz w benzynie..

pzdr