Sport springi...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie po wsadzeniu silnika 2.0 musialem wsadzic springi mocniejsze z RSa i przod troszke poszedl w góre, na ttyle jeszcze siedzą sporty i teraz to wygląda strasznie bo tył przy ziemi a przod jak w normalnym aucie Są jakies sportowe springi ktore są mocniejsze i moge zalorzyc na przod? Miałem WEITECa ale podobno mogły nie wytrzymac, niewiem czy to prawda jesli nic mi nie poradzicie bede zmuszony tyl tez dac od RSa i bedzie jak Jeep wyglądał o gwincie narazie nie wspominajcie

Cytat:
2006-11-04 10:33:59, RysiekLBN pisze:
Panowie po wsadzeniu silnika 2.0 musialem wsadzic springi mocniejsze z RSa i przod troszke poszedl w góre, na ttyle jeszcze siedzą sporty i teraz to wygląda strasznie bo tył przy ziemi a przod jak w normalnym aucie Są jakies sportowe springi ktore są mocniejsze i moge zalorzyc na przod? Miałem WEITECa ale podobno mogły nie wytrzymac, niewiem czy to prawda jesli nic mi nie poradzicie bede zmuszony tyl tez dac od RSa i bedzie jak Jeep wyglądał o gwincie narazie nie wspominajcie

generalnie ktoś Ci strasznych głupot nagadał. możesz założyć z przodu te weitec`i co miałeś i nic się nie stanie. różnica w masie jest około 50 kg wiec niech ktos się puknie w głowę zanim coś mądrego Ci jeszcze powie. a jak ten sam gość robił Ci Swap to ja bym juz do niego nie pojechał..
p.s. generlanie zapraszam na gg

[ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2006-11-04 10:47:57 ]

Cytat:
2006-11-04 10:46:58, VinCe pisze:
generalnie ktoś Ci strasznych głupot nagadał. możesz założyć z przodu te weitec`i co miałeś i nic się nie stanie. różnica w masie jest około 50 kg wiec niech ktos się puknie w głowę zanim coś mądrego Ci jeszcze powie. a jak ten sam gość robił Ci Swap to ja bym juz do niego nie pojechał.. p.s. generlanie zapraszam na gg [ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2006-11-04 10:47:57 ]

a no to w takim razie wrócą te co mialem, a powiedz mi jak duzo auto siada jeszcze przy tym silniku?

Cytat:
2006-11-04 10:49:23, RysiekLBN pisze:
a no to w takim razie wrócą te co mialem, a powiedz mi jak duzo auto siada jeszcze przy tym silniku?

zależy od spręzyn i amorów. u mnie nie usiadl wcale np.. więc sam go w dół puściłem. ale na sprigach powinien około cm usiąść..

Cytat:
2006-11-04 10:46:58, VinCe pisze:
generalnie ktoś Ci strasznych głupot nagadał. możesz założyć z przodu te weitec`i co miałeś i nic się nie stanie. różnica w masie jest około 50 kg wiec niech ktos się puknie w głowę zanim coś mądrego Ci jeszcze powie. a jak ten sam gość robił Ci Swap to ja bym juz do niego nie pojechał.. p.s. generlanie zapraszam na gg [ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2006-11-04 10:47:57 ]

ja mam pałe pytanko do Ciebie,ile Cie kosztowała taka przyjemność???

Cytat:
2006-11-04 14:01:54, TOMASEK pisze:
ja mam pałe pytanko do Ciebie,ile Cie kosztowała taka przyjemność???

a która?? bo z cytatu nic nie wynika generalnie