MotoNews.pl

Wymiana kół

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś ma jakis pomysł na odkręcenie śruby w kole, która została ukręcona przez klucz., ale tak aby nie uszkodzić felgi aluminiowej. Śruba jest cała jedynie główka została zniszczona przez klucz

jak sie nieda nabić mniejszej nasadki to posostaje dospawać nakrętke a jak to nie pomorze to pozostaje wiertarka

DZieki za odpowiedź, ale jak pomyślę o spawaniu to aż serce boli

ja w golfie przyspawałem klucz(najtańszy z marketu) do zerwanej szpilki. ale nie miałem alu, tylko zwykłe stalowe, więc ryzyko przegżania było mniejsze i mniej kosztowne.

Spawanie ci zostaje,mialam taki przypadek w pracy, koleś była na alusach,ale tak mu wyspawali,że nie było "prawie śladu"

Nawet niewyobrazcie sobie jak ciężko jest znaleźć mechanika który by sie tego(przyspawania) podjął w okolicach Warszawy. A to jeden nie ma czasu a to właśnie wyjeżdża Zgroza!!!!!!!. Tak sie zachowują jakby nie zależało im na kasie. Całe szczęście że w Nowym Dworze Maz. są jeszcze młodzi gniewni, którym nawe t taka partanina przy dwóch śrubach nie przeszkadzała. Pół godziny i po sprawie wzięli parę groszy i gotowe. Brawo panowie z ul. Sportowej w NDM