| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
danon F&F Sympatyk Škoda 110L michałowo grabinowo | 2005-11-12 23:44:53
chodzi generalnie o cos takiego klasykowego, jezeli ktokolwiek z was moze wie gdzie cos takiego zlapac mozna to wdzieczny za info bym byl. |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | 2005-11-13 10:08:47 hehe powodzenia... wez mzoe lepiej sobie przeswapuj takie cos z jakiejs mazdy 121 czyc zegos bardziej popularnego. |
owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2005-11-13 10:28:45 była wersja seicento z takim dachem, może podpasi. Tylko nie pamiętam czy to nie za szerokie będzie. |
danon F&F Sympatyk Škoda 110L michałowo grabinowo | 2005-11-13 17:41:59
troche szkoda, ale jezeli zrobione bedzie dobrze, to bedzie nawet niezly efekt
zreszta juz uswiadomiono mi ze niemozliwoscia jest dostanie czegos takiego, wiec robie sam, i brakuje mi zdiec od wewnatrz... a swoja draga jest juz naprawde sporo fajnych klasykow, mialem problem jak go pomalowac, co by sie rozroznial, to teraz problemu nie bedzie |
Cytryn_126 F&F Sympatyk miejscowość | 2005-11-13 18:07:31 |
Rafal_Geisler fiat 126 , P306 Orzesze | 2005-11-13 20:41:44 ja mialem kiedys takiego malacza z oryginalnym dachem z 80 roku. niestety podwozie nadawalo sie do gruntownego remontu (boczne blachy i gora ideal. i go wyzlomowalem teraz zaluje bo bym go odrestaurowal , a dach mialem jeszcze do niedawna , bo kilka lat go trzymalem, ale z braku miejsca tez wywalilem zdjec tez niemam zabardzo jedno Wam pokaze. generalnie zawsze to mnei wkurzalo to , bo bylo glosno i sie balem ze mi ktos to potnie , albo do auta wejdzie. a tak pozatym to hmm spoko , wyglupiac sie mozna bylo bo pol dachu sie otwieralo.a w zimie rewelka , cieplo szlo szybkiej niz w normalnym aucie (powyzej 60km dach sie lekko unosil i wyciagalo powietrze z kabiny. i pomimo tego byl bardzo szczelny, lala sie woda dopiero przy mocniejszym spyskiwaniu podczas mycia auta.
pozdrawiam
[img=http://img262.imageshack.us/img262/7844/dach8tn.th.jpg] |
danon F&F Sympatyk Škoda 110L michałowo grabinowo | 2005-11-13 20:48:54 bomba! cytryn mi pomagasz wiele bardzo, jak masz wiecej takich fot (bom wydedykowal ze masz) to slij na mejla:
pawelpawelpawel@op.pl jesli go zrobie to napisze podreczny zestawklasykowo szyberdachowy i bedziemy smigac maluchami semikabrio |
Cytryn_126 F&F Sympatyk miejscowość | 2005-11-13 21:29:43 Eine mailen poszedł ![]() |
danon F&F Sympatyk Škoda 110L michałowo grabinowo | 2005-11-13 21:45:19 kurcze mialem isc stad juz a teraz bede to wszystko co tam znajde ogladal
wdziecznym bardzo ![]() |
danon F&F Sympatyk Škoda 110L michałowo grabinowo | 2005-11-14 22:29:51 włoski ebay
znalazlem cos takiego, ze zdiecia wydedukowalem ze raczje nie jest to kompletny szyber. dowiedzialem sie tez przy okazji ze rzeczywiscie fiaty wczesniejsze mialy na dachu to samo. co prawda cena zaporowa, ale wkleilem to poniewaz kieruje przy okazji pytanie, czy ktos kiedys chandlowal z wlochami na ichniejszym ebayu i czy ktos zna wloski?? jezeli tak to prosilbym o jakies info, bo ja ni w zab nie rozumiem, po angielsku bym sie dogadal ale po wlosku nic a nic... |