[s] rekiny 5,5" - 5 szt.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. mozna je zobaczyc na mojej stronie w galerii z ppaik w toruniu. prosze o propozycje cenowe

5 komandosów/szt

daleko szukasz a klijent może blisko 4 sztuki to po ile??
25 pln za sztuke??
znaczy to oferta jest na wyrost bo nie iwiem czy mnie będzie stać ale sie cene kcem dowiedziec

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2005-11-11 23:49:20 ]

konkrety panowie konkrety

zoltar liczyc nieumiesz?

150zł

Daje 200 ale do tego widze ze 4 szt.opon nadajacych sie do jazdy,na przeglad niemusza byc(kazdy wie o co chodzi) Felgi oczywiscie w stanie bdb.??Na fotach niewidac jakis wgniecen,tylko niewiem jak jest od srodka

felgi jak wygladaja widac na fotkach. wg mnie sa ok ale mozna je pomalowac. moge je sprzedac z oponami ale sa zajechane (w tym 2 pociete przez rant-smietnik nie opony)

Nie,mi zalezy na czyms zeby jeszcze do zimy szlo pojezdzic.ze 2 mm bieznika byc musi jak nic.A jakie te oponki sa,szerokosc,profil itd.

no pojezdzic to za bardzo na tym nie pojezdzisz, dwie sa 165/60 (pociete przez ranty praktycznie sliki) i dwie 145/70 tez porazka. takze opony do jazdy nie nadaja sie

A moze jakies inne lepsze za doplata sie znajda??

z tego co pamietam mam jakies 155/70 2szt, mocno zajechane potenzy 175/50 2szt , i dwie vivo w stanie srednim 155/65 jedna z bablem

Fotki i propozycje cenowe.Moj e-mail: HEMIGTX@interia.pl Na gg.tez mozesz pisac(jest szybciej)

jutro bede w garazu to pocykam fotki. mysle ze sie dogadamy

Jop,ja tez tak mysle Jak masz dluzsze szpilki do felg to tez chetnie zakupie

sory po co ci dłuższe szpile na felgi stalowe przecież na piaście one nie będą więcej wystawać aniżeli nawet oryginalne maluchowskie???? Gdyby to były alu to owszem.

Dystanse chcem założyć i mi śrub dłuższych brakuje...... 1cm na strone.

ja zrobie laske za te felasie Nie wiem po co mi one ale laske bym zrobil

Cytat:
2005-11-13 11:59:55, Kuner pisze:
ja zrobie laske za te felasie Nie wiem po co mi one ale laske bym zrobil

Z głębokim połykiem?? Bo może u mnie by się jakieś felgi znalazły