Pusta skrzyneczka przekaźników ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam do czego to jest potrzebne, jest tam z 6 miejsc na przekaźniki i w tych miejscach sa kable i styki. DO tego idzie gruba wiązka, zrobili to na zapas ?? MOze jak cos trzeba jakas elekteryke dolozyc to do tego to jest ???

fotka:

[ wiadomość edytowana przez: ArturLegnica dnia 2005-11-19 17:30:36 ]

nie wiem jak tam w e34 ale ja tez mam puste miejsca w skrzynce o ile pamietam od wyposazenia ktorego nie mam...

dokładnie masz rację, tu znajdą się potrzebne przekaźnik w razie doposażania auta

takie małe OT sliczne to auto na sprzedaż i gdyby nie kolor to już bym się zastanawiał pomimo golizny w wyposażeniu

Panowie sorry że sie podłonczam, ale jak o przekażnikach. To gdzie są przekażniki od ogrzewania tylnej szyby w e36. Jeden pod maską przy lewym kielichu i bezpieczniki. Ale czy jest więcej ??

Cytat:
2005-11-19 17:29:13, ArturLegnica pisze:
Witam do czego to jest potrzebne, jest tam z 6 miejsc na przekaźniki i w tych miejscach sa kable i styki. DO tego idzie gruba wiązka, zrobili to na zapas ?? MOze jak cos trzeba jakas elekteryke dolozyc to do tego to jest ??? fotka: [ wiadomość edytowana przez: ArturLegnica dnia 2005-11-19 17:30:36 ]

Tj jest na zapas, jak lepsze wyposażenie to tam są bezpieczniki! W E32 zawsze coś tam mialem ale nie wiedziałem do czego I tam chyba są bezpieczniki a nie przekaźniki!

nie mam aparatu, ale tam ida na 100% przekazniki!!

Aha jesli to jest w wrazie "W" zeby wlozyc tam przekazniki to czy w drzwiach jest juz wiazka do elektrycznych szyb ??

Cytat:
2005-11-19 21:58:35, ArturLegnica pisze:
Aha jesli to jest w wrazie "W" zeby wlozyc tam przekazniki to czy w drzwiach jest juz wiazka do elektrycznych szyb ??

Sterowniki do szyb powinny być pod tylą kanapą.

Sprawdziłem u siebie w E34 i też jest pusto.

To jest skrzynka na przekaźniki systemów:
- spryskiwaczy reflektorów
- tempomatu
- telefonu pokładowego
- klimatyzacji

aha.... a instalacja do tych systemow jest tez ??? czy przypuscmy jakbym chcial zalozyc sobie spryskiwacze reflektorow to jak ??

Cytat:
2005-11-21 14:07:42, ArturLegnica pisze:
aha.... a instalacja do tych systemow jest tez ??? czy przypuscmy jakbym chcial zalozyc sobie spryskiwacze reflektorow to jak ??

W takim przypadku należy zakupić cały zestaw BMW 82199404445.
Zobacz na rysunku

E34 520i RETROFIT KIT, HEADLIGHT CLEANING SYSTEM

a jest taki zestaw do elektrycznych szybn ? lub klimatyzacji ??

Cytat:
2005-11-21 16:48:43, ArturLegnica pisze:
a jest taki zestaw do elektrycznych szybn ? lub klimatyzacji ??

Zestaw do elektrycznych szyb
E34 520i ELECTR. WINDOW LIFTER

Zestaw do klimatyzacji
E34 520i AIR CONDITIONING SYSTEM R134A