A są jakieś nalepki klubowe?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bo fajnie by było mieć cosik takiego dyskretnego na autku, żeby było wiadomo, że się do bmw auto klubu należy

pewnie że są tak wyglądają

Cytat:
2005-11-15 21:04:24, lukaszioo pisze:
bo fajnie by było mieć cosik takiego dyskretnego na autku, żeby było wiadomo, że się do bmw auto klubu należy

z tego co widze to jeszcze nie jestes w klubie jak dobrze widze to kliknij "dołącz do klubu"

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-11-15 22:09:35 ]

Ja tez,Ja tez Skad mozna wziac naklejki klubu?

Cytat:
2005-11-16 10:16:07, jarek270582 pisze:

https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=76753&c=0&hq=logo&f=29&m=flat

Cytat:
2005-11-16 10:16:07, jarek270582 pisze:

np. na zlotach dają...

Witam. Kręcem się swoją BMka po województwie lubuskim i szczerze mówiąc jeszcze nie widziałem naklejek klubowych w tych okolicach, chciałbym byc jednym z pierwszych. Może ktoś ma do odsprzedania za przystępną cenę naklejki klubowe? Pozdrawiam i z góry dziękuję. Jak nie to i tak sam sobie wytnę nożyczkami.
Pozdrawiam.

Cytat:
2005-11-15 22:05:13, tolo84 pisze:
z tego co widze to jeszcze nie jestes w klubie jak dobrze widze to kliknij "dołącz do klubu"

No ja np. dałem "dołącz do klubu", ale narazie mam "BMW Friend". Może to jakiś okres przejściowy.

Od 6 dni jestes w klubie...

Nie mówiłem, że nie. Tylko zastanowił mnie fakt, że tolo84 napisał do lukaszioo, iż nie jest jeszcze w klubie. Zwróciłem uwage na napis pod jego nickiem- "BMW Friend", a że ja mam ten sam i jestem w klubie od 6 dni wydedukowałem, iż musi być to jakiś okres przejściowy, gdyż Friend to przyjaciel, nie Member (czyli członek)... Dobrze myślę? "Jak się mylę to mnie poprawcie"

[ wiadomość edytowana przez: Miro600V dnia 2005-11-16 21:49:59 ]

Zle myslisz
Nie liczy sie ilosc tylko jakosc
A tak na powaznie to starz ma drugoplanowe znaczenie mozna byc 700dni w klubie i miec frend-a

A przyjacielem BMW chyba jestes

pzdr

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2005-11-16 22:33:08 ]

Cytat:
2005-11-16 18:00:33, DF-E36 pisze:
Witam. Kręcem się swoją BMka po województwie lubuskim i szczerze mówiąc jeszcze nie widziałem naklejek klubowych w tych okolicach, chciałbym byc jednym z pierwszych. Może ktoś ma do odsprzedania za przystępną cenę naklejki klubowe? Pozdrawiam i z góry dziękuję. Jak nie to i tak sam sobie wytnę nożyczkami. Pozdrawiam.

to chyba mało się kręcisz po lubuskim ja jestem z Zielonej i mam logo klubu na 2 autach swoich a jeżdżę bardzo dużo i nie tylko po ZG

Cytat:
2005-11-16 22:06:37, mibhell pisze:
Zle myslisz Nie liczy sie ilosc tylko jakosc A tak na powaznie to starz ma drugoplanowe znaczenie mozna byc 700dni w klubie i miec frend-a A przyjacielem BMW chyba jestes pzdr

Hehe, pewnie, że jestem przyjacielem i nie narzekam. Tylko zaciekawiły mnie słowa tola84... A tak, przy okazji: Ja też chcę naklejkę klubową. Sąsiad może mieć na swoim Tico "Tico Club" i cynić, a ja nie mogę? A co się będę szczypał.

Pozdrówka.

Cytat:
2005-11-17 11:56:02, Miro600V pisze:
Hehe, pewnie, że jestem przyjacielem i nie narzekam. Tylko zaciekawiły mnie słowa tola84... A tak, przy okazji: Ja też chcę naklejkę klubową. Sąsiad może mieć na swoim Tico "Tico Club" i cynić, a ja nie mogę? A co się będę szczypał. Pozdrówka.

przyjedź na następny zlot to będziesz mieć, oryginalną... posiadam jeszcze kilka w kolerze srebrnym, naklejane od wewnątrz. pzdr

PS: A kiedy następny zlot? Za nie długo będzie napewno III Śląski spot, na którym(jeżeli się uda) będzie coś się działo, może jakas sprawnościówka na palcu...

Cytat:
2005-11-17 12:26:36, Jeztom pisze:
przyjedź na następny zlot to będziesz mieć, oryginalną... posiadam jeszcze kilka w kolerze srebrnym, naklejane od wewnątrz. pzdr PS: A kiedy następny zlot? Za nie długo będzie napewno III Śląski spot, na którym(jeżeli się uda) będzie coś się działo, może jakas sprawnościówka na palcu...

No spoko, zobaczymy. Teraz szykuję się do matury, więc niczego nie obiecuję, ale jak będą jakieś konkrety, to się zobaczy. Może znajdę jakiś wolny termin.
Pzdr.

Cytat:
2005-11-17 12:42:44, Miro600V pisze:
No spoko, zobaczymy. Teraz szykuję się do matury, więc niczego nie obiecuję, ale jak będą jakieś konkrety, to się zobaczy. Może znajdę jakiś wolny termin. Pzdr.

ja do matury szykowałem się na miesiąc przed i... zdałem za drugim razem

Cytat:
2005-11-17 12:50:23, Jeztom pisze:
ja do matury szykowałem się na miesiąc przed i... zdałem za drugim razem

Ja wolałbym tego uniknąć. Chociaż narazie średnio mi ta nauka idzie.

heeh niom to dziwna kwestia te przygotowania do matury mam przykre doswiadzczenia... znałem osobe która przygotowywała sie na 2 lata przed(przez cały czas) i nie zdała

Ja Intensywnie przygotowywałem sie 2tyg przed i.. jestem po studiach heheh

Hehe. Tak bywa...
Moim największym problemem jest to, że przespałem dwie pierwsze klasy i teraz czasem na polskim nie wiem "o so chosi jakby?", kiedy sypnie jakimś pojęciem. Dlatego na spokojnie przebijam się przez stary materiał, póki mam jeszcze sporo czasu. Zbyt leniwy jestem, żeby kuć na ostatnią chwilę taką dawkę materiału... Hmm... Trzeba być dobrej myśli. Będzie dobrze!

Ja przed matura z polskiego przyszedlem do domu pijany,ale byla jadka z mama...ja sie bawilem,a ona szyla mi kieszonki na sciagi jednak fakt faktem ze przez ostatnie 3 miechy gdzie byly powtorki bylem pilny w szkole z j.polskiego

pozdrawiam