[SWAP]co to za termostat?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam po kupnie 3 termostatow doszedlem do wniosku ze moj jest jakis nietypowy i tu konkurs z czego to jest? zastawa?

Zastavę możesz wykluczyć

ups mialem nadzieje ze to to ale jak nie to czekam dalej

pandy s 45 w 99%

o to juz jakis trop wiesz cos wiecej na ten temat czy mozliwe zeby on byl tylko inny czy raczej caly silnik jest z tej pandy? obstawiam ta druga wersje ale nie mam zadnych dowodow

A co chcesz wiedzie kiedyś miałam tak silnik z identycznym termostatem właśni od pandy

to ten odemnie? Bo ja go wyciagalem z Seata Marbelli 903.

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-10-22 21:52:16 ]

o tak to mi wyglada na to ze jest to z tej pandy 45s bo moj silnik jest identyczny.
Pat: to nie termostat od ciebiee ten jest zupelnie inny kto by pomyslal ze marbella i panda maja inne?

no a kto by mi taki termostat załatwił ma ktoś coś takiego chodzi mi o sam wkład

no ale na co ci on jak mas zinne. przeciez to odkrecasz 2 13stki, uszczeleczke nowa...i bangla.

mam silnik taki jak na zdjeciu z takim jak na zdjeciu termostatem a wlasciwie obudowa bo w srodku jest pusty- nie ma wkladu ten termostat od Ciebie Pat jest zupelnie inny taki jak w 127 poprostu nie wiedzialem ze moj jest nie ze 127 a z jak sie okazuje z pandy i potrzebuje do tej pandy 45 termostat a wlasciwie wklad sam do termostatu

Ja mam dokładneei taki termostat jak jest na zdjęciu, mam go na zbyciu.

Cytat:
2006-10-22 19:43:16, grnb pisze:
witam po kupnie 3 termostatow doszedlem do wniosku ze moj jest jakis nietypowy i tu konkurs z czego to jest? zastawa?

a czemu pytasz ? ja mialem taki zadaje sie przy silniku od 127.
Z tego co widze to silnik jest w maluchu ;>?
Idz do sklepu i kup od cieniasa.jest duzo lepszy - wylot nie jest do gory tylko w bok.
pzd c.

od cc nie pasuje bo zupelnie inaczej jest montowany z tego co widzialem a z cc mialem juz 2 termostaty i zaden nie pasowal

Cytat:
2006-10-27 17:10:30, grnb pisze:
od cc nie pasuje bo zupelnie inaczej jest montowany z tego co widzialem a z cc mialem juz 2 termostaty i zaden nie pasowal

hm. nie moze byc bo u mnie dziala.
termostat
slabo widac ale to jest CC.
pzd c.

czyli ze iby on tez moze pracowc w poziomie? no w sumie to czemu nie jak bede w domu to przyjrze sie temu jeszcze

Cytat:
2006-10-31 14:52:36, grnb pisze:
czyli ze iby on tez moze pracowc w poziomie? no w sumie to czemu nie jak bede w domu to przyjrze sie temu jeszcze

hmm. to jest "naturalna" pozycja pracy tego termostatu w cc 900
pzd c.

podeslijcie mi prosze jakies fotki komory silnika ze szczegolnym uwzglednieniem wezy od wody bo mam cos pokabinowane i nie wiem jak to ma wygladac silnik to chyba panda/127 903 wersa bez nagrzewnicy