Kupie radyjko kasetowe Pioneer KEH-P6010

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie może ktos z szanownych klubowiczów ma na sprzedaż to radyjko, poszukuje od dłuższego czasu ale nie moge trafic na jakoś dobry egzlemplarz.

A z ciekawosci po ile takie radyjka chodzą??

Chcesz kupic kaseciaka?? nielepiej na CD z MP3?

Świnia jak zwykle będę... POCOCITO?

takie radyjka chodza do 150zł max, tzn to jest cena która ja uważam że jest warto na allegro czasem sie ludzie bardzo licytuja i cena wychodzi grubo poza 200zł.

Więc tak bardzo chętnie bym łyknoł cos z CD ale zajebali mi juz 2 radia z CD jedno z innego auta wcześniejszego i jakoś narazie wystarczy mi zwykła kaseta.
Ewentualnie jakby ktoś miał jakiegoś fajnego blaupunkta kasetowego lub jvc na pełnym panelu to bym łyknoł

Teraz już chyba pospolitych modeli (takich do 500-600 zł) z których wypiąłeś panel nie zajebywują... ni w ząb się nie opłaca.
Zresztą radio z CD za 200 zł już spokojnie znajdziesz - pominę kwestię jakości, ale każde CD gra lepiej od kasety.

Cytat:
2006-03-14 21:14:34, piotr_ek pisze:
Teraz już chyba pospolitych modeli (takich do 500-600 zł) z których wypiąłeś panel nie zajebywują

moze u ciebie na wsi w warsiafce lykna wszystko..najpierw biora a potem sprawdzaja co maja choc ja swojego kaseciaka daewoo nie wyjmuje..skoro juz cierpie jakosc tego zlomu to niech chociaz mam ta radoche ze sie nie przejmuje..a zamiast radia z cd wole zmieniarke..ktora niby mam ale i tak nie uzywam

Ja kupilem CD z mp3 na niespełna 400zł... gra dobrze.. jestem zadowolony. Teraz ten model jest za 349 zł.

Cytat:
2006-03-14 21:14:34, piotr_ek pisze:
Teraz już chyba pospolitych modeli (takich do 500-600 zł) z których wypiąłeś panel nie zajebywują... ni w ząb się nie opłaca. Zresztą radio z CD za 200 zł już spokojnie znajdziesz - pominę kwestię jakości, ale każde CD gra lepiej od kasety.

Właśńie o to chodzi że moje poprzednie dwa radyjka z CD nie były wcale jakieś zajebiste,warte jedno było może około 400zł drugie około 300zł ale jak zobaczyli "szparę" na płyte to się pokusili.

Nawet jak kupie takie za 200zł to i tak ktos może pomyślec że jest tam nie wiadom co......i po radyjku.

Cytat:
2006-03-14 21:00:52, SebaE pisze:
takie radyjka chodza do 150zł max, tzn to jest cena która ja uważam że jest warto.....

Dokładnie tak jak piszesz.
Ja już od roku szukałem dobrego (czyt. taniego) Pioneer'a
I właśnie w zeszły piątek tak całkiem przypadkiem stałem się posiadaczem KEH-P4900R
Cena? Całe 50 zeta
Stan: IDEALNY
Leżał od wakacji u znajomego w szafce, bo kupił sobie pioneera z MP3

Radio jest z RDS-em na czym mi bardzo zależało (głównie słucham radia w samochodzie),
no i nie pika durnowato tak jak SONY

Więc jeśli Ci się nie śpieszy to czasami warto poczekać.

Cytat:
2006-03-14 22:10:54, qbaj pisze:
moze u ciebie na wsi

To fakt. Nieraz zostawiłem radio z CD w aucie (pospolity panasonic, 4 lata wstecz kosztujący 750 zł) i nic się nie stało. Zresztą qbaj tak się nie ciesz z badziewnego radia... żal szyby.

Cytat:
2006-03-15 07:42:01, kisztan pisze:
Więc jeśli Ci się nie śpieszy to czasami warto poczekać.

Niby mi sie specjalnie nie spieszy ale jazda bez radia do przyjemności nie należy.....
Dlatego napisałem tego posta myślałem że ktos z klubowiczów zmieniał na cos lepszego radyjko i został mu jakis fajny kaseciak

To kup se jakieś g...o za 20 zł.

Cytat:
2006-03-15 19:24:13, SebaE pisze:
Niby mi sie specjalnie nie spieszy ale jazda bez radia do przyjemności nie należy..... Dlatego napisałem tego posta myślałem że ktos z klubowiczów zmieniał na cos lepszego radyjko i został mu jakis fajny kaseciak

Mi został fajny kaseciak... Panasonica. Ale wylądował w polonezie... choc nie wiem po co.. tam niesłychac nic poza wyciem mostu...

Cytat:
2006-03-15 19:41:41, piotr_ek pisze:
To kup se jakieś g...o za 20 zł.

U mnie w robocie kiedyś chcieli zajebać radio z poldka służbowego
i najpierw zrobili włamanie a potem jak zobaczyli co to za radio to go zostawili na siedzeniu
A radyjko to jakieś polskie badziewie chyba "telcza".
Za darmo bym tego g... nie chciał.

[ wiadomość edytowana przez: wacek99 dnia 2006-03-15 21:16:40 ]

Jednak największy komfort daje dobre seryjne radyjko, zabudowane w deskę.

Co do dobrego kaseciaka to jego posiadanie nie daje gwarancji spokoju.

Kup lepiej jakiegoś Mediona MP3 za 300 zł.

Cytat:
2006-03-16 10:49:14, -JACO- pisze:
Jednak największy komfort daje dobre seryjne radyjko, zabudowane w deskę.

Komfort napewno, ale włansie czy ktos ma z klubowiczów jakies seryjne radyjko daewoo ale podwójne mieszczące się jeszcze w tym schowku niżej?

Nie... ale pasuje tam każde 2xDIN - ogólnie rzadkość w tym kraju.

Kilka przykładów radyjek 2 DIN:

http://allegro.pl/item91442820_clarion_wxz_468rmp_2_din.html

http://allegro.pl/item91426043_hundai_cd_kaseta_fm_wielkosc_2_din.html

http://allegro.pl/item91381099_wieza_sony_2_din_wx_c_570_r.html

http://allegro.pl/item90811830_nowy_pioneer_2_din_fh_p_4000_r_cd_kaseta.html

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2006-03-16 18:10:24 ]

Na ceny JACO zapomniałeś spojrzeć Radio 2x większe, a 4x droższe (mówię o używkach)

a ja se radio ubezpieczyłem razem z ac ...a niech kradną mnoze sie jeszcze na tym zarobi...