MotoNews.pl
5 Gazownik Z Bydgoszczy - regulacja - pomocy! (123909/0) - NT

Gazownik Z Bydgoszczy - regulacja - pomocy!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bylem niedawno na przegladzie rejestracyjnym... kolo podlaczyl nesie pod analizator spalin i stwierdzil ze przekracza o duzo, wzial imbusa i zaczal krecic oprzy parownjiku ... wyregulowal tak że spaliny są ok (mówił że zubożył mieszankę bo była za bogata), ale od tego czasu pali mi 10 - 11 l /100 km na trasie a palił wcześniej 8l/100 km i wcale nie jest mocniejszy .... pojechałem na stację diag. i kolo stwierdził że nie potrrafi wrócić do poprzedniego stanu... Dzwoniłem do moich gazowników do Redy powiedzieli ze mam przyjechac na regulacje ale ja nie mam kiedy do nich jechac bo siedze w Bydgoszczy ... w zwiazku z tym moje pytanie o miejsce w Bydzi gdzie mi dobrze wyreguluja instalke.... auto chodzi dobrze ale pali duzo - przynajmniej przy tych cenach gazu ... pozdrawiam i licze na pomoc ludzi z Bydgoszczy i nie tylko .... Aha auto Daewoo Nexia 1,5 OHC instalka BRC z elektroniką BINGO S4

Witaj.
Hehe. Diagności bawią się w gazowników...
Zubożył na obrotach jałowych. OK, dobrze zrobił.
Niestety nie wiadomo co stało się z składem mieszanki dla obrotów podwyższonych...
Żądaj od diagnosty pokrycia kosztów podróży do gazowników oraz regulacji, skoro sam nie potrafi naprawić co spie***

Witam

Podjedź do Instal-Gaz na Glinki 143 ja u nich zakładałem. Powinni ci pomóc ale najlepiej do nich zadzownić i się umówić na termin, bo mają trochę pracy.

Numery:
- (0-52) 361-17-54
- 0 601646593
- 0 601806218

Acha nie daj się namówić na wysłanie Ciebie na regulacje na Toruńską 300 do swojej drugiej siedziby, bo obsługa jest tam bardzo nieprzyjemna - przynajmniej w moim przypadku (teksty w stylu: a o co panu chodzi, czego pan jeszcze chce przecież działa).

Pozdro