MotoNews.pl

Qrde mac....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy wiecie ale istnieje strona www.wiejski.tuning.prv.pl , jest wlasnoswci smarkatego malolata ktory siedzi w stanach i drwi z innych. Co do niektorych wyczynow to ma swieta racje ale go galerii wiesnioackich fur trafil polonez 3d, rozne rodzaje seryjnych kantow, bezskutecznie tocze z nim boje zeby niektore fury pozdejmowal bo sam sie osmiesza. Niestety jest to wlaka z wiatrakami. Dalem spokoj ale dzisiaj zobaczylem na w jednej z galerii : (http://members.lycos.co.uk/bitchxpl/kshell8.htm) zoltego malucha czlowieka ktory byl na slocie w siewierzu i sie wie mnie zagotowalo, Niestety koles ma strone na serwerze zagranicznym i kazdy mu moze skoczyc.

hehe...ten chłopak nie siedzi w stanach tylko jest to kolo z mojej sieci osiedlowej. Wiekszosc samochodów sam spotykam w Krakowie i co do poniektorych to ma całkowitą racje apropo wiejskiego tuningu. Oczywiscie z niektorymi motywami przesadza ale mi tam strona sie podoba

Stronka jest suuuper!! Polecam dla nowych właścicieli aut. Teraz będą wiedzieć jak nie ma wyglądać autko. A najbardziej podobalo mi sie wyposarzenie skodziny rapid!! Jest poprostu boskie!! A co najważniejsze jest ono praktyczne. Ciekawe czy znalazło sie miejsce na takie bajery jak pomiar spalonych kalorii przez kierowcę, pomiar tętna i ciśnienia krwi w obiegu. Temperatura też by sie przydała oraz poziom płynów......ustrojowych

Strona jest zajeeeebista! Nie wiem co chcesz od niej. Full wypas

spox, ale nie wiem co jest wiejskiego np. w maluchu pt. "krzyś".....

mi najbardziej podoba się żółty maluszek z bardzo orginalnymi poszerzeniami błotników...

rozmawiałemz gościem i powiedział mi ze ma juz cała strone f&f na dysku i bedzie wrzucał ja do siebie na stronke
oczywiście wybrane fotki

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-05-10 11:57:06 ]

niektore furki to naprawde masakra ale ogolnie koles nie ma gustu!! jesli wrzuca na taka stronke IBIZE z lampami od golfa IV ktory wygral konkurs na najladniejszy samochod na tuning party w toruniu

Każdy ma swoje poczucie piękna i estetyki, co dla jednego pachnie wsią, dla drugoego jest ideałem.

Święte słowa

a ja tego goscia jak znajde to ubije-moja fura tez tam jest-chociaz nie chce dorwac jego tylko tego kogos kot wyslal fotke z bialegostoku-zdjecie zostalo zrobione bez mojej wiedzy wie goscia od razu kilim

Cytat:
2003-05-12 00:52:57, Krupek pisze:
a ja tego goscia jak znajde to ubije-moja fura tez tam jest-chociaz nie chce dorwac jego tylko tego kogos kot wyslal fotke z bialegostoku-zdjecie zostalo zrobione bez mojej wiedzy wie goscia od razu kilim

wow ta zniewaga krwi wymaga

Ja już mam pełny namiar na tego człowieka, imie, nazwisko, telefon dom. i kom., adres zamieszkania. Jak przegnie to bedzie miał nieciekawe zycie

Khem, khem - parę fajnych prztyczków , ale reszta......... Bezguście totalne (autora strony ofkoz), według niego jakikolwiek tuning poldolota, kaszla czy DF-a to wiocha . Sorry ale pomijając moją bulwersację znalezieniem tam połowy wozów opisywanych w miesięczniku GT, czy szok wywołany zwycięzcami ostatnich ATS-ów w Toruniu, to gwoździem do trumny były zdjęcia wozów (DF-ów i malcy) po tuningu fabrycznym . Sorry - parę wynalazków rzeczywiście powinno się tam znaleźć, ale generalnie koleś robi z siebie tuning mastaha, a tymczasem niech da se spokój (to jedyne stwierdzenie w którym nie bluzgam).

Ps. Wyczuwam, że facet jeszcze nie raz zalezie za skórę F&F, FSO AK czy PTK...
Ps2. Czuję, że projekt Stratos też prędzej czy później tam wyląduje...

no koniu jak sie pojawina tej www zdjecie ktoregos auta z kolegow klubowiczow( jakies jeszcze choc 1 szt.) to czyn to co musisz (badz KATEM) hehe, nie miej litosci

BASS -> to co TYGRYSKI lubia najbardziej

[ wiadomość edytowana przez: cool_gacek dnia 2003-05-12 15:43:16 ]

hmm a ja uważam ze strona taka jest potrzebna ... wkurwia mnie nieludzko jak widze maluszka glosniejszego niż traktor wyobklejanego w REMUS SPARCO i PIONIEER a w środku safari i tonsil (b. dobra firma naprawdę)... nie wiem jaki cel maja kolesie w takim obklejaniu aut?!?! chca sie pochwalic tlumikiem ? woogole tego nie rozumiem a jak widze takiego jelenia to mnie smieszy.... co prawda na stronie znajduje sie też troszkę naprawde ładnych pojazdów ... to fakt... no ale co zrobic ?!?

http://members.lycos.co.uk/bitchxpl/howto.htm
To chyba wyjasnia wszystko

ja wsumie w wiekszosvci przypadkow zgazam sie z gostkiem ale jest kilka aut zrobionych calkiem fajnie..