Audio - troche nietypowo :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakiej muzy słuchacie w samochodzie ?
ja - Cypress Hill, Throbbing Gristle, Beethoven, Wagner, Tatu, Rammstein, Cranberries, Sisters Of Mercy (tak Piotrze ), SPK, Modjo, Chemical Brothers, Tool, Xmal Deutschland, Dead Can Dance, Einsturzende Neubauten, Robert Rental, System Of A Down i tureckie marsze wojenne

a od wczoraj namiętnie Mudvayne

pzdr

---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++---
Exclusivo club e Opel Omega !

>>> www.omega.lob.prv.pl <<<

U mnie zależy od samochodu którym jadę , w bestyjce to zazwyczaj radio Z, RMF FM lub 3, natomiast w cc, hymmmm po tym jak zgubiłem panel upajam się odgłosem Michaela-Wupexa (dla tych co nie wiedzą to jest tłumiczek taki troszkę głośniejszy).
Najgorsze jest to że w radyjku siedzi dobra płyta i nie mogę jej wyciągnąć , chyba całkiem audio z niego wywalę i zyskam na masie

Tito & Tarantulas, Miles Davis (w różnych konfiguracjach), blues (głównie, ale nie tylko, elektryczny jak Albert King, SRV,...), The Doors, Monster Magnet, Wishbone Ash, inne takie,

i
wreszcie,

the winner is:

FRANK ZAPPA

Pzdr.

Don Fernando ma wielkie stada...
Po uśmiechu go poznacie.

Nic nie zastąpi pojemności...

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-04-10 08:55:17 ]

Ja w słoneczne dni - Grechuta , Bajm.
W pochmórne Hip-Hop

URG- SOM to jest to.
Ja bardzo glosno Sisters of Mercy, The Cure, Depeche Mode (Route 66 ) John Fox, Talk Talk, Midnight Oil, Perfect, Republika, Manam (oldy), Myslowitz a jak chc miec spokoj to Depeche Mode w wersji na orkiestre symfoniczna.

Zyję metalem, a więc - Rammstein, HIM, Metallica, Sepultura, Paradise Lost, Rage...
- lubię też zapuszczać: Scooter, Snap, Sash i inne tego typu

Metallica - przede wszystkim, Dżem i inny dobry blues (wychowałem się na tym), Perfect, Budka Suflera, Steve Vaii (czy jakoś tak sie pisze ),Satriani, Sojka, Andrea Bocelli, Brathanki, i jeszcze kilka ciekawych.... w chwilach marazmu....Krzysztof Ścierański i Śmietana.......ale nie gardzę również "nas nie dogoniat" itp.

Pozdrawiam

[quote]
2003-04-09 14:18:21, Res pisze:
Metallica - przede wszystkim, ...

Mam całą płytotekę Metallicy na płytce ( format mp3)
W drodze rewanżu za EPC mogę przegrać i Ci wysłać.
Co ty na ro Res?

Pozdrówka

Witam

Ja słucham ogólnie technicznych klimatów, a jaki gatunek to zależy od mojego nastroju. Przeważnie jest to GOA lub jungle, czasami psyhodelic.

Res dzięki serdeczne za EPC, zgodnie z umową zbieram zgłoszenia od 3 osób na kopie EPC. Na priva prześlijcie swoje dane i namiary na siebie.

pozdro

kazdy orze jak moze ja mam zmienne nastroje od polskiego hh przez amerykanski az po rage against the machine ramstein itp a i polskim rokiem niepogardzam czasem ale DISKO POLO odpada biesiady itp ale to tylko moje zdanie - niekrytykuje jak ktos ma upodobania w tym pozdrawiam SHAQ

To teraz moja kolej
Najlepiej się czuję jak z głośniczków słychać klimaty minimal lub trance. Wykonawcy tacy jak np. Mills, Vogel, Landstrum, Holy Ghost, czy też Astral Projection, The Delta, Juno Reactor, Electric Universe i wielu innych, których nie sposób tu wymienić, sprawiają że zbyt często przekraczam prędkości dozwolone przez kodeks drogowy, a po dotarciu do celu nie chce mi się wysiadać z auta

No OK - to jazda :

Chemical Brothers, Kult/Kazik, Metallica, Sepultura, Morcheeba, Jamiroquai, Red Hot Chili Peppers, Underworld, Brooklyn Fank Essentials, Slayer, Alice In Chains, The Doors, Danzig... i wiele innych
Nigdy radia... straszna muzyczna kiszka zazwyczaj serwowana.

no dobra panowie ja lubię wszelaką muzę ale bez (DISCO POLO-MASAKRA!!!!!). od metalu do chorałów gregoriańskich,w zależności od nastroju.
P.S. a Mietka Fogga to już nikt nie lubi??????????

Ja lubie....................................................jak go nie slychac

u mnie przewaznie celin dion, sting, rynkowski, eros ramazotti, bajm, urszula, vanessa may, no i oczywiscie moje ukoche GUANO APES, czasem de mono to tyle

Sprawdziłem zawartość zmieniarki: Guano Apes, Scooter, Metallica, Sarah Connor, Kylie Minogue, Bee Gees, jakieś dwie składanki i jakiiś czrny, ale zapomniałem właśnie. pozatym radio lokalne, bo lubie wiedzieć co dzieje się w Lublinie.

Cytat:
2003-04-15 14:42:49, elvizz13 pisze:
...jakieś dwie składanki i jakiiś czrny, ale zapomniałem właśnie. ...

A jak poznałeś że to czarny - po kolorze płyty?

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec