Szutrowy KJS w Toruniu - 20 listopada 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
20 listopada, w niedzielę odbędzie się w Toruniu szutrowy KJS organizowany przez Toruński Klub Motorowy.

90% prób sportowych będzie rozegranych na nawierzchniach szutrowych. Oprócz prób znanych z MiniMaxów (tor RC, próba koło toru i pod lasem) dojdą nowe odcinki rozgrywane wokół toruńskiego cmentarza komunalnego oraz na "Barbarce". Impreza będzie składać się z około 12-14 prób sportowych. Próby będą miały charakter mini-OESów z minimalną ilością pachołków. Rajd ma mieć bardzo kompaktowy charakter z jak najmniejszą ilością dojazdówek.

niebawem bedzie regulamin imprezy. jak tylko bede mial wiecej info zaraz je tu wrzuce.

mnie niestety nie bedzie (szkoła).

prosilbym o podwieszenie tematu do 20go.
pozdro 1242

łłłłłłłłąaaaaaaaaaa
szutrooooowy mniam
po koronowie i ogromie pachołów przyda sie coś na rozluźnienie
no to panowie i jedna pani bedzie groooobo
ja jade na 100%

niech ktos przyklei topik

zglaszam gotowosc bojowa

daj popalic chlopcom na ich wlasnym podworku

nie zanosi sie

mam taka cicha nadzieje ze mi troche pomozecie, bo to bedzie pierwszy prawdziwy kjs w moim zyciu....

ja to chyba tylko mentalnie bo bede w petrojarsku na uczelni siedzial

a ja akuracik mam zjazd w szkole

Cytat:
2005-11-07 19:18:40, nodajspokoj pisze:
nie zanosi sie mam taka cicha nadzieje ze mi troche pomozecie, bo to bedzie pierwszy prawdziwy kjs w moim zyciu....

ja to wiesz..... na oesach ci nie pomoge jak kazdy
miedzy oesami wal smiało, prawie zawsze mamy jakieś graty troche silikonu, trytytki sie poklei wrazie czego

Cytat:
2005-11-07 22:39:10, bizer_trikolor pisze:
(...) prawie zawsze mamy jakieś graty troche silikonu, trytytki (...)

...czasem migomat...
Ja sie może gościnnie narysuje ale nic nie obiecuje. Może zrobimy furious strefe, przytargam grill'a i sie troche zintegrujemy/najemy . Chociaż pizga z letka ale mysle ze tragedii nie bedzie.
Zoltar, ten cmentarz to tam gdzie były szutrowe testy kręcone jako materiał do "Yellow Ligtning 126 Evo 2"?

no to ten cmentarz .
ja mam gdzieś z 5 km taśmexa z rajdu polski to sie odgrodzimy

miało byc podwieszone

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2005-11-08 20:07:26 ]

i co, nikt sie nie pojawia jako zawodnik????
taka cienka obsada znowu będzie??

co do przyklejenia na tym forum sa topiki wazne i wazniejsze, efekty widac golym okiem.

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-11-09 17:40:58 ]
[ powód edycji: jak dziecko ]

sami se bedziemy podtrzymaywac na górze

Keeerwa przyjechal bym do tego Torunca ale sie juz wstepnie z Siwym na wodke w Lodzi umowilem. Bo ma zjazd chlop i bydzie

z Łodzi do Torunia rzut beretem...

Evil tez powinien przyjechac, ale nie wiem czy bedzie startowal czy na grilla.

tym co niebyli na torunskich szutrach proponuje podniesc troche auta i zaopatrzyc sie w dobre zimowki

http://www.tkm.torun.pl/regulaminy/RegUzupKJS.doc

regulamin imprezy

Zoltar przestań uprawiać dziecinade, wystarczy wysłać priva i temat jest tam gdzie chcecie

bez komentarza