[OT] cieszynska barbórka- kilka osób w szpitalu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na rajdzie barbórki zabronili uzywac kolców. było slisko i bardzo trudna nawierzchnia
2 kierowców w rowach, 2 kiboli z połamanymi nogami.
moim zdaniem głupotą jest zabraniac używania kolców w rajdach na poziomie MP. co wy o tym sadzicie??
czy to działącze mają w tym jakis interes??? ze niby ma być ciekawiej czy o co w tym chodzi??

Może się bali że z kolcami będzie za szybko, bo jaki mogli by mieć w tym interes

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2005-11-19 23:20:05 ]

Cytat:
czy to działącze mają w tym jakis interes??? ze niby ma być ciekawiej czy o co w tym chodzi??

może nie wszystkich stać na jazdę z kolcami??? Ci bogatsi byli by uprzywilejowani. Poza tym wydaje mi się że warunki na tegorocznej barbórce nie byly wcale takie zle. Bylo troche blota pośniegowego i to wszystko. A jazda z kolcami po asfalcie też by chyba nic nie dala nie?

Trzeba stawać tam gdzie bezpiecznie. Jakby było furious zabezpieczenie to by się nic nie stało. No chyba że jeden kamerzysta stanąłby tam gdzie powinny wypadać rajdówki, którym nie udało się odhamować przed zakrętem . BTW - chyba by trza od Zoltara wyciągnąć no-edit z Polskiego bo chyba nie na próżno życie i zdrowie narażałem?

Wcale nie było warunków na kolce co wy , po pierwszym przejezdzie już drogi były czarne, na marginesie byłem na miejscu tego dzwona Herbana clio nieziemsko walnął.

Po 1 wkurwia mnie, ze w mediach zaczeli mowic o rajdzie dopiero jak zdazyl sie wypadek -zawsze tak jest
Po 2 kolce na czarnym asfalcie? - bez sensu.
Po 3 to nie byla eliminacja MP tylko PPZM

Ja czytałem że to jakieś głupki z Polsatu, obsługa rajdu mówiła im że by tam nie stali bo niebezpiecznie jest a oni kilkukrotnie że sa z TV i na swoją odpowiedzialnośc tam stoją.

Cytat:
Ja czytałem że to jakieś głupki z Polsatu, obsługa rajdu mówiła im że by tam nie stali bo niebezpiecznie jest a oni kilkukrotnie że sa z TV i na swoją odpowiedzialnośc tam stoją.

To poszli

Znaczy się postali

Kazdy organizator rajdu w zimie stara sie o zgode na kolce ale z wyjatkiem Rajdy Magurskiego zaden Wojt/Soltys itd. sie nie zgadza. Nie bo nie. A bez zgody "wlasciciela" drogi nie mozna.

A co do telewizji to bez komentarza, od 5 lat wiadomo ze tylko wypadek jest w stanie wepchnac rajd do wieczornych wiadomosci.

Nie dziwcie się jak by na kolcach przejechali po asfalcie to by ruinę zrobili z tej drogi.

Cytat:
Nie dziwcie się jak by na kolcach przejechali po asfalcie to by ruinę zrobili z tej drogi.

Nawet bez kolców ten szutrowy lącznik w chybiu wyglądal jak po przejściu huraganu

głupota kibiców to fakt, ale podpisali, to ich w dupie maja.
a tv tak zawsze robi, sensacja musi byc przeciez" huuurrrra ludzie w szitalu, ogladalnośc wzrosnie!!"
bezsensowne myslenie
a co do kibiców to znam takich ludków co byli w zabezpieczeniu i dawali wzorowy przykład kibicom i pokazywali całym swoim ciałem, gdzie nie nalezy stac

Czy Ty coś sugerujesz? To chyba nie była aluzja w moją strone skierowana? Twoje insynuacje sa niedorzeczne!

pijak - samobójca?

Raczej furious kamerzysta walczący o jak najlepsze ujęcie . Jednak w granicach zdrowego rozsądku .

wypadek fotorelacja

no dupnal nie ziemsko a poza tym ja w zyciu bym nie stanal w tym miejscu co Ci goscie a tym bardziej ze bylo mokro i szanse wzrosly ze ktorys moze pojsc prosto i jak sie okazalo jeden poszedl

straszne...szkoda że Rajdy dla TV robia sie atrakcyjne tylko kiedy dzieje sie coś takiego

Kolesie bezmyslnie sie zachowali kurde...na wlasne zyczenie rzec mozna bo stawanie na zewnetrznej stronie mokrego zakretu to nie jest zbyt madre rozwiazanie