[SPRZEDAM] Felgi 15" 4x100 z rantem (moje stare)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Przepraszam że w ogólnej ... ale niech narazie posiedzi tutaj ...

Felgi firmy MiM wyglądaj BARDZO ŁADNIE jednakowoż mają trochę poobcierane ranty w niektórych miejscach no i lakier pewnie trochę mniej błyszczy (zszarzał) ... ale mi się naprawdę podobają ....
(są według mnie tak ładnie, że jak założyłem nowe to wydawało mi się że są od nich BRZYDSZE !!! ... (i nadal tak sądzę ... ale prezentu się nie sprzedaje )
Świetnie mi się na nich jeździło !!! zero bić kierownicy (ostatnio prostowałem jedną i został naprawdę BDB naprawiona.)

Co jeszcze ... acha !!! SZEROKI RANT ... to wielka zaleta ... ale łączy się z pewnymi niedogodnościami ... bo felgi razem z oponą kończą się idealnie z końcówką tylnego nadkola (jak ktoś ma za miękkie sprężyny to wiadomo co może być) a z przodu nawet odrobinę za ... ale tu nie ma prawa nic ocierać bo sprężyny są za wysokie ( w orginale).

CENA 400 zł za kompl. /nie negocjowalna /

TU STRONKA ZE ZDJĘCIAMI

Armani mam przbe czy mozesz mi wyslac pare fotek swojego esperaka? jezeli niechcesz pokazac na forum to moze na moja poczte elo1112@wp.pl juz dawno mialem ciebie o to poprosic

cena jest za same felgi czy wraz z oponkami???

Mogę dodać stare oponki tyle, że według mnie one nie nadają się do normalnego użytku ... " mam je w razie czego "

Ale cena jest za same felgi

dzięki za info....

mnie interesowały w zasadzie głównie oponki

pozdro

Jeśli moesz to poślij na meila i mi fotki o ile juz nie sprzedałeś karol.murawiec@wp.pl[addsig]

jaki może byc koszt przesyłki tych felg ?bo chyba armani z opolskiego jestes?

Jeszcze nie sprzedałem ... nie spieszy mi się ... ostatecznie sprzedam zakładowi w którym je kupiłem ... (może wystawię na allegro) ... także nie ma problemu ...

Koszt wysyłki ... trudno powiedzieć ... ale ok. 35 zł tak mi się wydaje ...

(jestem z opolskiego ... ale siedzę z racji studiów we Wrocławiu także mogę je przywieźć do Wrocka.)

Sprzedane za 450 zł ... właśnie odebrał je chłopaczek ... chciał dać 500 zł na początku ... ale przyjechał z Kędzierzyna Koźla do Wrocka po te fele i poprosił mnie czy mógłbym coś opuścić ... żeby mu się podróż zwróciła ... to zniżyłem mu o te 50 zł ...