MotoNews.pl

Nakladka zimowa na atrapke fiat125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich
mam takie pytanie-czy gdzies u Was mozna zaopatrzyc sie w taka nakladke na przod??bo ja zjezdzilem caly Bialystok i nic-nie manawet dzownilem do Heko ale tam tez cisza-kiedy mieli ale teraz cienkowiec mam taka prosbe-jesli ktos mialby cos takiego -to prosze o kontakt(moze byc gumowa tyż )
pozdrawiam

Krupek - a nie prościej bujnąć się na jakiś szrot i wyjąć żaluzję z jakiegoś klasyka ??

Ja tak zrobiłem i mam po problemie, na zimę zamykam - latem otwieram i nie widać z zewnątrz

Kup lepiej termostat na 87 st C. Takie nakladki napewno nie poprawia urody fiacika.

Cytat:
2005-11-28 23:14:11, road_runner pisze:
Kup lepiej termostat na 87 st C. Takie nakladki napewno nie poprawia urody fiacika.

ale zwiększą skuteczność dwukrotnie, bo dostępne na rynku termostaty to działają poprawnie przez pierwszy miesiąc a potem jest tak samo... ja kupiłem rok temu metal incar 87* a w tym roku kreska nie dochodzi do połowy

hmm no niestety klasykow u mnie na szrotach nie ma-termostat wymienilem -ale chodzi mi o to,zeby rano mial ciepelko szybciej
P.S-uaktualnilem swoj profil fotkami z tego roki-zapraszam do mini galerii

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2005-11-28 23:27:57 ]

Krupek, Tobie chodzi o taką gumową?
Jak spotkam na złomie, mogę ją dla Ciebie zanabyć i Ci przesłać... Nie wiem tylko, czy się zima wcześniej nie skończy, ale będę trzymał oko na pulsie.
W sobotę założyłem taką na własnego fiata, nie wygląda może pięknie, ale działa.

[ wiadomość edytowana przez: jacek_s dnia 2005-11-28 23:47:24 ]

drogi Jacku chodzi mi wlasnie o gumowabede bardzo wdzieczny jak uda sie ja zalatwic bo fiat patrzy na mnie tymi swoimi przemarznietymi slepiami no i wez mu nie zalatw

Cytat:
2005-11-28 23:04:35, Krupek pisze:
witam wszystkich mam takie pytanie-czy gdzies u Was mozna zaopatrzyc sie w taka nakladke na przod??bo ja zjezdzilem caly Bialystok i nic-nie manawet dzownilem do Heko ale tam tez cisza-kiedy mieli ale teraz cienkowiec mam taka prosbe-jesli ktos mialby cos takiego -to prosze o kontakt(moze byc gumowa tyż ) pozdrawiam

Ostatnio widziałem ją na Allegro za kilka złotych. Bardzo "klimatycznie" toto na 125p wygląda - taki fajny gadżet z epoki. W Wawce jeszcze niedawno były do kupienia w sklepach na Puławskiej róg Dolnej oraz na Mokotowskiej - może ktoś z WGU bliżej mieszkający (niż w Nieporęcie) by podjechał i zobaczył?

A allegro od czego jest - klik, klik >>> lub klik, klik >>>

Cytat:
2005-11-29 00:01:15, GDA-FSO pisze:

ta pierwsza "nowa" hehehehe
chyba ktoś ją nozem skrzywdził

i to konkretnie -chyba tasakiem robil te otowry,natomiast ta druga ze"smigielkami"mi nie podchodzi

Cytat:
2005-11-29 00:01:15, GDA-FSO pisze:

Ja własnie taką fajną osłonke kupiłem na allegro za całe 20zł z przesyłką,mam wersje z dwoma śmigiełkami tylko czarnymi.Zajefajny gadżet z tamtej epoki,wcale nie rzuca się w oczy w MR-ku a działa git.Chwila moment i robi sie milusio nawet na standartowym termostacie.POLECAM

A ja mam taką co ją ktos chyba na bokach przycial A strasznie szkoda, bo ma pod miejscem na znaczek napis FIAT. Nie Polski Fiat, tylko FIAT. Zalozyc sie da i dzala, ale troche mnie wkurza jak widze jak to jest brutalnie uciete (jest prostokatna, a kiedys zachodzila na reflektory)

Mam taką z dwoma śmigiełkami w dobrym stanie , mogę odstąpić .