[126]Opinie, komentarze nt. zabytka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec ciekaw jestem komentarzy co do moich efektow ciaglych pracy nad maluszini Nie jeste jeszcze skonczony, tzn. tak w 98%, ale chciałem wreszcie zrobić mu fotki.. no z reszta ocencie sami
Brakuje mu: klapy bambino, gumki na skrzynie biegow takiej niskiej, pior M.Marelli (bo sa ZCM), zbiornika na plyn hamulcowy (powinien byc taki jakby bardziej okragly), opony sa nieoryginalne, zamiast panela posrodku powinno byc radio (nowe w piwnicy, podobnie jak popielniczka, ktora akurat nie byla wlozona na czas sesji), poza tym altek (jak bede go sprzedawal wloze pradnice i reszte w/w) Lakier w 80% oryginalny, silnik nierozbierany, zero rdzy - chetnie zrobilbym zdjecie podwozia, suchutki i w ogole gitara Maxymalna.. hm.. az szkoda sprawdzac ale od skrzyzowania do skrzyzowania jak jezdze do szkoly rozpedzilem go do 110
FOTA 1
FOTA 2
FOTA 3
FOTA 4
FOTA 5

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-11-22 12:50:55 ]

No bardzo ładny klasyk. Jeśli lakier w wiekszości oryginał to musiał być samochód niedzielny tylko pozazdrościć. Poszukaj jescze świateł przeciwmielnego i cofgania z epoki. Pozatym który to rok ?

PS: Jesli jesteś zainteresowany mam tą "gumkę" na skrzynie biegów nowy. Jesli chodzi o mieszek drążka.

Dokladnie 12 maj 1977. A moglbys zrobic fotke tej gumki, bo mam bardzo podobna, ale to jednak nie to

miód malina poza tym lubie ten kolor (ciekawe czemu )

No to spoko, powiedz teraz ile chcesz za to A wlasnie - nie masz moze jeszcze innych rzeczy tam wyzej wymienionych?

nawet się nie waż wkładać tam klapę bambino masz model przejściowy w którym już nie zakładno tych klap była dzielona wykładzina podłogowa i "chropowata kierownica"
Jak ja zaożysz to zburaczysz cały samochódbędzie mniej wart
Co do reszty to bardzo ładny zadbany i zgodny rocznikowo

jedynie ten alternator daje w dupe

Chętnie umieszcze fotki twojego maluszka na mojej stronie w dziale przyjaciele jak jesteś zainteresowany pisz na priv

Pozdrawiam

Aha Dooh wtedy jeszcze nie był światła cofania ani p.mgielnego

Mam zbiorniczek, ile dajesz???

10

Cytat:
2005-11-20 17:24:44, korozja pisze:
nawet się nie waż wkładać tam klapę bambino masz model przejściowy w którym już nie zakładno tych klap była dzielona wykładzina podłogowa i "chropowata kierownica" Jak ja zaożysz to zburaczysz cały samochódbędzie mniej wart Co do reszty to bardzo ładny zadbany i zgodny rocznikowo jedynie ten alternator daje w dupe Chętnie umieszcze fotki twojego maluszka na mojej stronie w dziale przyjaciele jak jesteś zainteresowany pisz na priv Pozdrawiam Aha Dooh wtedy jeszcze nie był światła cofania ani p.mgielnego

Tez tak sadzilem, do czasu, kiedy zauwazylem, ze tyl byl malowany do wysokosci klapy i poza tym w instrukcji tez jest bambino z poszyciem nie-FL.
Mozesz zamiescic, jak najbardziej jestem za

Cytat:
2005-11-20 15:45:53, crackers pisze:
No to spoko, powiedz teraz ile chcesz za to A wlasnie - nie masz moze jeszcze innych rzeczy tam wyzej wymienionych?

Co łaska na piwo +wysyłka.

Nic więcej nie mam co byc ie interesowało.

Cytat:
2005-11-20 20:42:14, dooh pisze:
Co łaska na piwo +wysyłka. Nic więcej nie mam co byc ie interesowało.

Masz moze konto na allegro? Jak tak, to bedzie po komentarzu jeszcze dodatkowo zawsze

Nooo... bardzo ładny fiaciorek, aż miło popatrzeć!
Jak chcesz chropowatą kierownicę, to mam nówkę, mogę odsprzedać, bo w moim jest gładka i takiej szukam.
Grzesiek75, a nie masz jakmś cudem dwóch takich zbiorniczków?

Piękny maluszek - nic dodać nic ująć.

Gdybym miał taki okaz to chyba bym go za szybą pancerną trzymał a nie nim jeździł - no chyba że na zloty itp.

Miło się patrzy na takie ładne Maluszki, kolorek tez mi pasuje

Jest piękny!!

To jest na 100% '77, poszycie deski jest dość rzadkie bo było robione tylko w '77, pod maską sądze że jest 600 bo 650 bychodził dopiero gdzieś od połowy roku (ja mam takiego), w '77 klapa już bła zmodernizowana i ta jest pewnie oryginalna, ogólnie wnetrze rzadzi, też mam beżowe, na wiosne zaczynam renowacje mojego maluszka i chciał bym żeby chociaz w poowie przypominał oryginał. Gratuluje porzadnego klasyka, niehc ic się sprawuje jak najlepiej, nie zmarnuj go na zimowych drogach dbaj o niego, bo takich rodzynków jest coraz mniej, mam nadzieje że masz jakis przytulny garażyk dla niego.

Rewelacyjny maluszek. Mam jednego w identycznym kolorze, ale oczywiście w dużo gorszym stanie blacharskim. Cudeńko, nie można oderwać wzroku. Deseczka rozdzielcza super luksusik. Czy masz zamiar go sprzedać?

Cytat:
2005-11-20 10:48:02, crackers pisze:
(...)(jak bede go sprzedawal wloze pradnice i reszte w/w) (...)

A dlaczego chcesz go sprzedawać? Aż żal taki ładny

smiesznie ma lusterko zalozone, i sluchaj czy malowales kola, bo w nim nie ma tych kremowych, moze ze w tych rocznikach takie byly, badz z czasem z kremowych staly sie srebrno szare