4 letnie opony 14 do espero :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
opony firmy dębica 14 stan dobry spokojnie calutki sezon letni oblataja cena za komplet 4 sztuk 150zł cena do ugadania

[ wiadomość edytowana przez: fulda dnia 2005-11-16 19:57:59 ]

Jak głęboki mają bieżnik i czy są równo zużyte?

Jak dembica to nick powinien fólda brzmieć chyba...

Cytat:
2005-11-15 20:55:23, Pietrek65 pisze:
Jak głęboki mają bieżnik i czy są równo zużyte?

sa rowno zuzyte a bieznik ja wiem hmm z 4 mm maja napewno jeszcze polataja rozmiar to 185/70

cena spada do 100zł musze sie ich pozbyc bo nie mam gdzie je trzymac

Powiedzmy, że wstępnie jestem zainterere.
Wyślij fotki na maila, oblookamy.
Pozdrawiam

Cytat:
2005-11-16 19:59:22, fulda pisze:
rozmiar to 185/70

To nie opony do espero. Są za wysokie, chyba Cwikus ma ten rozmiar i mu ocierają o nadkola.

Cytat:
2005-11-24 00:13:28, Adam4302 pisze:
To nie opony do espero. Są za wysokie, chyba Cwikus ma ten rozmiar i mu ocierają o nadkola.

No to by chyba znaczyło, ze Cwikus ma coś nie chalo z zawiechą, bo ja cały czas (czyli w tej chwili zaczynam trzeci sezon) śmigam na zimówkach w takim właśnie rozmiarze i nic mi nie obciera.

Cytat:
2005-11-24 09:49:41, Walus pisze:
No to by chyba znaczyło, ze Cwikus ma coś nie chalo z zawiechą, bo ja cały czas (czyli w tej chwili zaczynam trzeci sezon) śmigam na zimówkach w takim właśnie rozmiarze i nic mi nie obciera.

Bo Ćwikus ma te oponki na felgach alu, które mają mniejsze ET, więc wystają bardziej na zewnątrz...

Cytat:
2005-11-24 11:44:49, Kolber7 pisze:
Bo Ćwikus ma te oponki na felgach alu, które mają mniejsze ET, więc wystają bardziej na zewnątrz...

Ano w takim razie jest to całkiem możliwe.

Juz nie ocieraja o nadkola.

Jeden powiedzialby zmien zawieche drugi zmien felgi a mi po prostu urwaly sie nadkola choc na zime bedzie trzeba sprawic nowe... ale zimowki mam normalne.

Cytat:
2005-11-24 14:51:18, Cwikus pisze:
Juz nie ocieraja o nadkola. Jeden powiedzialby zmien zawieche drugi zmien felgi a mi po prostu urwaly sie nadkola choc na zime bedzie trzeba sprawic nowe... ale zimowki mam normalne.

Zdaża się i tak
Chodziło mi wyłącznie o rozwianie wątpliwości, że taki rozmiar opon nie nadaje się do Esperaków. Przynajmniej na standardowych stalówkach nic nie przeszkadza (oczywiście oprócz ewentualnych "zapędów", czy odczuć kierownika wozu).