Czy można kupić pojedyncze elementy lusterek zewnętrznych??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule, szczegulnie chodzi mi o obudowe i szkło, bo siłownik mam cały , a reszte diabli wieźli

W zasadzie można kupić każdy element ponumerowany.

Cytat:
2006-01-02 13:14:30, sweeper23 pisze:
Jak w tytule, szczegulnie chodzi mi o obudowe i szkło, bo siłownik mam cały , a reszte diabli wieźli

obudowe i szklo mozesz kupic w sumie za okolo 60-70zl..ale to i tak slepa uliczka..jak sie domyslam zlamales tez metalowy stelacz na ktorym jest mocowany silniczek..a bez tego to nie ma o czym mowic..i tego elemntu akurat nie kupisz oddzielnie niestety..sam to przerabialem..jakos "naprawilem" ten stelaz i kupilem szklo..ale ostatnio znow mi ktos urwal lusterko wiec za cene 200zl mam nowke lacznie z samodzielnym polakierowaniem na kolor nadwozia

jak chcesaz ja mam na zbyciu obudowe kierowcy zielona i szkło.

głupia sprawa, jade sobie spokojnie , nagle huk , brak lustra , dziura w szybie... , koleś przyciąl lekko na mój pas , a że droga wązka była... pogoniłem go później , a on twierdzi , ze to ja mu zjechałem i hu... policja też nic mądrego nie zrobi tylko da 50% winy każdemu..... no i już szybę zorganizowałem ze szrotu za 90 zeta( drogo , ale w sylwestra rano nie było innego wyjścia), a teraz z lustrem się bujam...

Cytat:
2006-01-04 14:41:05, sweeper23 pisze:
głupia sprawa, jade sobie spokojnie , nagle huk , brak lustra , dziura w szybie... , koleś przyciąl lekko na mój pas , a że droga wązka była... pogoniłem go później , a on twierdzi , ze to ja mu zjechałem i hu... policja też nic mądrego nie zrobi tylko da 50% winy każdemu..... no i już szybę zorganizowałem ze szrotu za 90 zeta( drogo , ale w sylwestra rano nie było innego wyjścia), a teraz z lustrem się bujam...

Moja matka miała identyczny przypadek. tyle ze nie było szans gonic kolesia... raz ze matka jezdzi bardzo spokojnie... dwa... nieznana droga przez las.. trzy, godzina ok 3 w nocy. Wracała z wesela. U mnie bylo o tyle lepiej ze szyba wytrzymała... lusterko uwało sie na tym przegubie. 200 razem z malowaniem i mam lustereczko nowe.

Ja swoje lusterko naprawiłem z ułamanym ramieniem. Przykręciłem trzy sruby ampulowe przez aluminium do plastiku + klej poxipol i jeżdziłem tak bez widocznej prowizorki 4 lata, aż jakis sq... urwał mi je ponownie.