HC vs. KTSW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak sobie siedzialem i siedzialem i wysiedzialem pomysl aby zorganizowac meczyk miedzy nami w koszykowke.Jak sie zapatrujecie na taki pomysl?.Moglaby byc fajna zabawa.

Ja bardzo chetnie choc beda zakwasy na drugi dzien na bank

Jesli nie byloby zainteresowania teraz moznaby to przelozyc na pozniej.No chyba ze w ogole nic z tego nie bedzie.

mozna to ustalic na "za pare dni" chocby piatek po poludniu na jakims osiedlowym boisku....

Oni chca grac w kosza bo maja murzyna skarapa w zespole
Jakbym byl wolny to z checia skopie wam dupy

Mozna zagrac w kosza lub w pilke. KTSW jest chetne. Wynajmiemy sale i mozna grac w to i w to

Mysle ze to dobry pomysl,czkowiek niewiem czy na noge mielibysmy chetnych...kosz...jak najbardziej.Zoom tak na marginesie to skarap akurat nie jst nasza mocna strona

[ wiadomość edytowana przez: ToMi-HermeticClubTuning dnia 2005-09-04 16:59:54 ]

[ wiadomość edytowana przez: ToMi-HermeticClubTuning dnia 2005-09-04 17:00:11 ]

Cytat:
2005-09-04 16:59:12, ToMi-HermeticClubTuning pisze:
..Zoom tak na marginesie to skarap akurat nie jst nasza mocna strona

JAK MOZESZ ! Wojtus.. chodz to Cie przytule
Czarnuch ktory nie wymiata w kosza ? Nie wierze
Pozdr.

czuczu na glownego sedziego, .........
A tak wogole to dobry pomysl ::

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-09-04 20:13:48 ]
[ powód edycji: wrrrrrrrrrrrrrrrrr podpadasz ]

No to Halun juz sobie pogadalas na forum chyba cie Czu kopnie

Haslun 1 ostrzezenie...

Halun....hehehe....mowilem Ci.....no dobra to kto bylby jeszcze chetny?....tylko nie mowcie ze nie zbierzecie skladu?

tomi dupku nie widziales jak gram w kosza. kazdy murzyn umie grac

Skarap wiem bo sam jestem murzynem

No to ja chlopaki z KTSW...gramy cos czy nie?

Ale wy sztywni jestescie w tym klubie, nawet ponabijac sie nie mozna, echh
No nic, wybacz !!
bylo to przedostatni raz

"Sztywnosc naszą dewizą" ! Nawet dostajemu racje krochmalu zeby byc zawsze sztywnym jak nalezy
Mecz, gdzie i kiedy ?
Ps.Moge zaprosic dżordana i szaka?

Jak zbierzecie ekipy to wtedy sie zastanowimy.U nas bojowe nastawienie i gotowosc do wali niesamowita

No to widze ze sprawa umarla smiercia naturalna....wiec moze pogadamy o tym innym razem.....oj nie idzie sie z wami chlopaki doagac.

Dziwisz sie ze jest ciezko a nawet nie podales terminu. moge Ci napisac dlaczego tak sie dzieje. Piszesz cos na forum (bez konkretu) wiec ludzie nie maja sie jak okreslic. zaloze sie ze znajdziesz ludzi do tego, tylko podaj z tygodniowym wyprzedzeniem miejsce i godzine. sporo ludzi ma wakacje, pracuje lub najnormalniej w swiecie nie ma neta (do tych ost tez juz za pare dni dolacze) wiec chyba tu tkwi probl.
ja w sumie pracuje mam poprawki, ale na kosza chcialbym wyskoczyc jesli mi to nie bedzie kolidowalo
to jak bedzie cos?